2777
2789
عنوان

باگ قد بلندی

160 بازدید | 14 پست

قد بلندی خیلی خوبه ها از هر جهت عالیه فقط دوتا مشکل اساسی داره

پاشنه بلند و پارتنر 😐🤦🏻‍♀️

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

قد بلند خیلی خوبه ولی اینکه در کنارش خوش اندام هم باشی بعضی از خانوما خیلی هیکل های مردونه دارن قد بلند و چاق

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد بلند خیلی خوبه ولی اینکه در کنارش خوش اندام هم باشی بعضی از خانوما خیلی هیکل های مردونه دارن قد ب ...

هیکلو میشه اوکی کرد ولی قدو نمیشه که

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

چندی ؟

167 فک کنم

پاشنه بلند که دوس ندارم پارتنرم نمیخوام خدا رو شکر.

پس حله😃

دقییییقا،با حسرت کفش پاشنه بلند چه کنم؟

دوران مجردی یه خاستگارم رو فقط و فقط بخاطر قدش رد کردم🤣🤣 الان شوهرم قدش خوبه از من بلندتره ولی گاهی بهش میگم کفش پاشنه بلندتر بگیر اختلافمون بیشتر شه😐😂

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
وزنت ۶۵ اینا باشه خوبه 

خیلی زیاده میخام 55 بشم

قد بلند خیلی خوبه ولی اینکه در کنارش خوش اندام هم باشی بعضی از خانوما خیلی هیکل های مردونه دارن قد ب ...

دقیقا، شوهرمم همیشه به من میگه چاق و بزرگ نشیا😐

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
الان چن کیلویی؟

45

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز