2777
2789
عنوان

برای پیدا شدن گمشده دعایی میدونین

11296 بازدید | 41 پست

خیلی اعتقادات قوی ندارم اما یادمع یه دعایی میگفتن بخونی گمشده ات پیدا میشه و این داستانا 

میدونین چی بود؟🥲

وسیله نیستا 

آدمه 

یکیو گم کردم🥲

ینی غیب شده چجوری بگم

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

سادات خانوم📿:

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 9300حاجت روایی

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

@امام_رضاجانم  

شما ذکر و دعا برای مشکلات مختلف بلدین. لطفا راهنمایی کنید استارتر رو. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای پیدا کردن شیء گمشده یا سرقت شده مجرب

برای پیدا کردن شیء گم شده یا سرقت شده و حتی شیء گم شده  ، اگر اعمال زیر را انجام دهد در حل مشکل و پیدا کردن گم شده یا سرقت شده بسیار مجرب و آزموده است .
یکصد و نوزده بار بگوید (یا حفیظ) و سپس یکصدونوزده بار آیه ذیل را بخواند :
إِنَّها إِنْ تَکُ مِثْقالَ حَبَّهٍ مِنْ خَرْدَلٍ فَتَکُنْ فی‏ صَخْرَهٍ أَوْ فِی السَّماواتِ أَوْ فِی الْأَرْضِ یَأْتِ بِهَا اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ لَطیفٌ خَبیرٌ .
(سوره مبارکه لقمان ، آیه ۱۶ )

بسیار موثر وتجربه شده👇

ابتدا دو ركعت نمازبه نيت پيدا كردن مال گم شده يا دزديده شده به درگاه خداوند متعال بخواندو بعد از سلام با توجه قلبي وبا خلوص نيت به درگاه ايزد منان ابتدا به طرف راست بعد به پشت سر  بعد به طرف چپ و در اخر به روبروی خود هر بار هفتاد مرتبه بگويد :

يا مُعید

و پس از آن بگويد :

ردَ عَلَیِّ ضالَّتی بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمين

به خواست خداوند متعال آن گمشده (يا دزديده شده) پيدا ميشود. دوستان اين عمل بسيار تجربه شده

دعای مجرب برای پیدا شدن گمشده👇
دعاى يافتن گمشده

۱. از امام صادق عليه السلام روايت شده است كه فرمودند:

«كسى كه مال يا حيوانش گمشده اين دعا را بخواند:
اَللّهُمَّ اِنَّکَ اِلـهُ مَنْ فِى السَّماءِ وَاِلـهُ مَنْ فى الاَْرْضِ وَعَدْلٌ فيهِما وَاَنْتَ الْهادِي مِنَ الضَّلالَةِ وَتَرُدُّ الضّالَّةَ، رُدَّ عَلَىَّ ضالَّتي فَاِنَّها مِنْ رِزْقِکَ وَعَطِيَّتِکَ، اَللّهُمَّ لا تَفْتِنْ بِها مُؤمِنآ وَلا تُغْنِ بِها كافِرآ. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَرَسُولِکَ وَعَلى اَهْلِ بَيْتِهِ».

۲. امام رضا عليه السلام براى يافتن گمشده خواندن اين دعا را سفارش فرمودند :

(وَعِنْدَهُ مَفَاتِحُ الْغَيْبِ لاَ يَعْلَمُهَا إِلاَّ هُوَ وَيَعْلَمُ مَا فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَمَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلاَّ يَعْلَمُهَا وَلاَ حَبَّةٍ فِى ظُلُمَاتِ الاَْرْضِ وَلاَ رَطْبٍ وَلاَ يَابِسٍ إِلاَّ فِى كِتَابٍ مُبِينٍ)اَللّهُمَّ اِنَّکَ تَهْدِى مِنَ الضَّلالَةِ وَتُنْجي مِنَ الْعَمى وَتَرُدُّ الضّالَّةَ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَاغْفِرْ لي وَرُدَّ ضالَّتي وَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَسَلَّمَ».

۳. از حضرت على عليه السلام روايت شده است كه فرمودند:

«براى يافتن ردّ گمشده دو ركعت نماز بگذارد ودر هر ركعت بعد از حمد سوره يس بخواند وپس از نماز دست به سوى آسمان بلند كند وبگويد:
اَللّهُمَّ رادَّ الضّالَّةِ وَالْهادي مِنَ الضَّلالَةِ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاحْفَظْ ضالَّتي وَارْدُدْها اِلَىَّ سالِمَةً، يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، فَاِنَّها مِنْ فَضْلِکَ وَعَطائِکَ، يا عِبادَ اللهِ فِى الاَْرْضِ وَيا سَيَّارَةَ اللهِ فِى الاَْرْضِ، رُدُّوا عَلَىَّ ضالَّتي فَإنَّها مِنْ فَضْلِ اللهِ وَعَطائِهِ».

منبع: کتاب حلیه المتقین علامه مجلسی

اگر كسی با شرایط گفته شده آنرا انجام دهد محال است كه به گمگشده یا دزدیده شده خویش نرسد.

از عارف فرزانه آیت الله بهجت (ره) سئوال شد :
برای یافتن چیز دزدیده شده ویا گم شده چه باید کرد؟
ایشان فرموده بودند برای یافتن هر چه که گم شده ویا دزدیده شده اگر چه انسان باشد این ذکر را بسیار بخوانید
تازمانی که یافته شود:
اصبحت فی امان الله ،امسیت فی جوار الله

آخوند علاءالدین محمد این نکته را گفته است :
و به تجربه نیز رسیده است که هر کس شب هنگام با وضو رو به قبله بخوابد و ۳۱۱ مرتبه بگوید ذکر :“یا دلیل المتحیرین”

و دروقت ذکر با کسی تکلم نکند، در خواب دزد را می بیند.
ابتدا دو ركعت نماز به نیت پیدا كردن مال گم شده یا دزدیده شده به درگاه خداوند متعال بخواندو بعد از سلام با توجه
قلبی و با خلوص نیت به درگاه ایزد منان ابتدا به طرف راست ، بعد به پشت سر ، بعد به طرف چپ و در اخر به روبروی
خود هر بار هفتاد مرتبه بگوید ذکر :” یا مُعید”
و پس از آن بگوید :
رُدَ عَلَی ضالَّتی بِرَحْمَتِكَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین
(روی دو تشدید اول فتحه( -َ ) قرار دارد.)

به خواست خداوند متعال آن گمشده (یا دزدیده شده) پیدا میشود. این عمل بسیار تجربه شده و یكی از بزرگترین و موثر ترین دستورات در زمینه مال گمشده و دزدیده شده میباشد اگر كسی با شرایط گفته شده آنرا انجام دهد محال است كه به گمگشده یا دزدیده شده خویش نرسد

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
ی خانومی

اینقد دعانویسی تبلیغ نکنید از خدا بترسید 

ساحران آینده خوبی ندارند!!

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
دعای پیدا کردن شیء گمشده یا سرقت شده مجرب برای پیدا کردن شیء گم شده یا سرقت شده و حتی شیء گم شده & ...

میشه برای بازگشت معشوقم یه دعایی بگین؟🥺

من برای بقیه مثل روانپزشک مشاوره میدم ولی خودم مثل روانیا عمل میکنم.
میشه برای بازگشت معشوقم یه دعایی بگین؟🥺

بازگشت معشوق
بازگشت غایب
شخص مدنظر
تا زمان حاجت روایی انجام بدهید

۱.یامعید ۱۰۱مرتبه
۲.یاکریم ۱۰۰۰ مرتبه
۳.سوره عبس یک مرتبه
۴.و ایه ۱۸ و ۱۹ سوره آل عمران هرروز روزی۳ مرتبه