2777
2789
عنوان

مجردم دوستم ...

141 بازدید | 20 پست

از وقتی ازدواج کرد ازش دور شدم 

امروز از شوهرش می‌گفت

می‌گفت دل تنگشم و ما عاشق همیم هر موقع میاد همش میریم این ور اون ور 

شوهرش راهش دوره 

من دوست صمیمیشم 

به نظرتون لازمه اینارو به من بگه 😕😕😕 ؟ 

دیگه دوست ندارم با دوستای متاهلم بگردم ولی اون همش گله و شکایت که تو چرا بهم زنگ نمی‌زنی و خبر نمیگیری

من چی بگم بش 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی دوستام متاهل شدن راهمو ازشون جدا کرردم و ارتباطمو کامل قطع کردم

چراااا

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

والا منم همینم فک میکنم دیگه با دوستی ک متاهله حرف مشترکی زیاد ندارم 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
بهش بگو عزيزم مسائل خصوصى و زناشوييتو براى هيچ كس نگو حتى من 

اگه بگم ناراحت میشه خیلی دل نازکه 😔 

باز بهم میگه من باهات صمیمم خواستم درددل کنم 

چه جوری بهش بگم 

والا منم همینم فک میکنم دیگه با دوستی ک متاهله حرف مشترکی زیاد ندارم 

آره منم 

احساس میکنم 

آره منم  احساس میکنم

پس کم کم بهش رو نده قطع ارتباط میکنید 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
چون قطعا دغدغه هامون باهم زمین تا اسمون فرق میکرد

الان چی 

دوست مجرد داری یا تنهایی

بگو درد دل تو بايد با همسرت كنى گلم ، حرفاى ديگه با من بزن

مطمئنم ناراحت میشه 😢 

خیلی روحیه حساسی داره