2777
2789

سلام حالم خیلی بده یه هفتس اومدم خوابگاه ترم اولم کارشناسی  ولی باهیشکی دوست نیستم کسیم نمیشناسم دارم دق میکنم تو خوابگاه 12 نفریم همه باهم میگن میخندن ولی کسی با من نیست دارم دق میکنم پشیمون شدم از درس خوندن کاش برگردم خونه دیگ طرف خوابگاه نیام نمیتونم با شرایط تنهایی کنار بیام 😭😭😭

دلیل اینکه خودتو کنار میکشی چیه؟

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقاً حال تورو داشتم. شرایطم تازه بدتر هم بود. من تنها خونه گرفته بودم و بچه های خوابگاه همه با هم دوست بودن من تنها. 

بعد از ۲-۳ هفته خودمو فرو کردم تو جمعشون😂 رفیق شدیم با هم.

نگران نباش این روزا هم میگذره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بهتره درباره رشتت فک‌کنی 

نه دوست و چرتو پرت

من اون اوایل از رشتم پشیمون شدم اما برنگشتم الان روزی صدبار میگم کاش برمیگشتم همون لحظه که احساس پشیمونی کردم 

دوستو بیخیال به فکر آیندت باش

حسبی الله ❤
بهتره درباره رشتت فک‌کنی  نه دوست و چرتو پرت من اون اوایل از رشتم پشیمون شدم اما برنگشتم الان ...

چی خوندی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خودت درونگرا هستی ؟ کم کم شروع کن با اونی ک تقریبا شبیه به خودته از لحاظ اخلاقی دوست شو. من خودم اول ک رفتم خوابگاه ی چای دم کردم گفتم کسی چای میخوره همینطوری کلی دوست پیدا کردم 

خودت درونگرا هستی ؟ کم کم شروع کن با اونی ک تقریبا شبیه به خودته از لحاظ اخلاقی دوست شو. من خودم اول ...

نن درونگرا نیستم نمیدونم چرا تنهایی باهام یار شده باید همیشه تنها باشم