2777
2789
عنوان

خیانت . بخشش یا؟

112 بازدید | 8 پست

خانوما تاپیکم تکراریه. معذرت میخام🙏

من ۲۶ سالمه.

بچه ندارم و چن ساله ازدواج کردم. همسرم خیلی مرد آروم و خوش اخلاقه و موقعیت اجتماعیشم خوبه.

تو این مدت هم من کاستیایی داشتم و نابلد بودم هم ایشون.

ولی ایشون اوایل ازدواج چندین بار به من خیانت چتی کرد و یه بارم با یه خانوم ک همکار بودن رفت کافه. من بخشیدمش.

تا اینکه چن وقت پیش خیانت جن سی کرد بهم(نگین از کجا فهمیدی ولی مطمعنم) 

الان چن مدت گذشته و چیزی ازش ندیدم ولی دوسش ندارم،قصد طلاق دارم ولی تنها دردم ترس از آیندست چون مستقل نیستم.

نگرانیم اینه ک همیشه تنها بمونم و مطلقه بودن بد بشه برام.....و اینکه من زیبا هم نیستم از لحاظ بدنی....خونوادم میکن چون شوهرت موقعیتش خیلی خوبه و اخلاق و رفتارشم همیشه عالی بوده ،ببخشش....میگن طلاق خوب نیست.

توروخدا کمکم کنید، شما بودین چیکار میکردین؟؟

چرا همه از مطلقه بودن میترسن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چون بچه نداشتم جدا میشدم چون مزه اش رفته زیر دندونش. به نظر من کسی که ذات پاک داشته باشه خیانت نمیکنه. چطور میتونی جوونیت رو با یه ادم بی ذات تقسیم کنی.

مگه بدنت چشه چرا انقدخودتو باختی. 

الهی به امید خودت...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی و نگوزیبا نیستم درخصوص خیانت جنسی کنار اومدن خیلی خیلی سخته باید بفهمونی که متوجه شدی و تهدیدش کنی چون می تونه تکرارش کنه. نباید فک کنه راحته و تو کنار میای. در نهایت بهترین مرد و کامل ترین مرد هم اگه باشه  اگه خیانت رو ادامه بده زندگیت جهنم میشه

عزیزم یه مدت زمان بده تا بتونی بهترین تصمیم بگیری بنظرم بهتر یه مدت بری پیش خانوادت ان وقت میفهمی که چقدر اونا ازت حمایت میکنند ویا میتونی ببخشی یا نه بنظرم به فکر گرفتن مهریتم باش تا مستقل شی اگر خواستی بمونی حتما ازمایش ایدز بده وروی اعتماد به نفست کار کن برو باشگاه تا بدن رو فرمی داشته باشی