2777
2789
عنوان

کیا مژه لیفت کردن

53 بازدید | 7 پست

من نمی‌دونم دودلم میگه ششصد جای خوب و معروفم هست تو تهران 

میترسم بریزه 

کسی تجربه داشته رفته 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
منم جای خوب میرفتم الانم حدوده ۶۰۰  وای چنبار انجام دادم  مژه ضعیف میشه میریزه

الان ریخته مژه هاتون ؟ 

من راستش خیلی تغییر میکنم دوس دارم انجام بدم یه بار 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقویت کننده زدم بهترشد. یبار انجام بده کلی تغییر میکنی.‌اگه ریخت سری دوم انجام نده

شما گفتی تو بانوی شهران انجام دادی 

خیلی تغییر کردی نه ؟ 

الان ریخته مژه هاتون ؟  من راستش خیلی تغییر میکنم دوس دارم انجام بدم یه بار

بچه ها این به تجربه و صادقانه میگم خودم مربی این لاین هستم اگر مواد خوب ایتالیایی و کره ای استفاده بشه به هیج عتوان مژهاتون خشک نمیشه . مواد چینی و ارزون باعث خشکی بیش از حد و ریزش بلافاصله میشه وگرنه یه تغییر بسیار شیرین و جذابه که حتما تجربش کنید ❤

اینو هم برای اگاهی تون بگم که مژها بصورت طبیعی کلا در طول دوماه تقریبا ۸۰ درصد میریزه و مجدد رویش داره و حتی اگر از مواد خوب هم استفاده بشه این ریزش یکمش طبیعیه . برای همینه که میگن ماندگاری لیفت یکماه و نیم تا دو ماهه! چون مژهای جدید در میاد که مواد لیفت نداره و بحالت قبل رویش داره 😍شما بعدش میتونید در خواست کنید از مواد بوتاکس مژه برای تقویت و ابرسانی بیشتر مژهاتون استفاده کنن که هزینه جدا داره ❤

منم جای خوب میرفتم الانم حدوده ۶۰۰  وای چنبار انجام دادم  مژه ضعیف میشه میریزه

❌ کافیه این فرصت رو ببینی❌
آموزش لاین بسیار جذاااب و دوستداشتنی
لیفت و لمینت و بوتاکس مژه و ابرو به روش به روزترین متدهای دنیا
✅صفر تا صد  + پشتیبانی نامحدود +  تضمینی
✅  ۷۰٪تخفیف(دورهُ مجازی و آفلاین)✅
❌❌❌  +++ فقط ۳۹۹ هزارتومان +++❌❌❌
✅فقط با نت و تلگرام آموزش جامع و کامل و صدها نکته و فوت کوزه گری کار رو مرحله به مرحله با جزئی ترین نکات بی نظیر اموزش ببین!!!
۰۹۳۰۷۶۳۳۸۰۹  ثبت نام