2777
2789
عنوان

خانوما بیاین...

15584 بازدید | 22 پست
شوهرم زود انزالی داره. من ارضا نمیشم. دکترم رفته یه سری قرص و ژل داد که تاثیری نداشت. اصلا تا بره ژل استفاده کنه مت حسم میپره. خیلی زود به انزال میرسه خودشم راضی نیست. تو 3 ثانیه. رابطه برام عذاب شده. چون با عشقبازی تحریک میشم. اما انگعر یهو تو اوج ول میشم. اصلا سر درد میگرم بس که بهم فشار میاد. کسی راهکار نداره. ببخشید رک گفتم
وقتی برای دیگران لقمه بزرگ تر از دهانشان باشی، آن ها چاره ای ندارند جز آنکه"خردت کنن"تا برایشان اندازه شوی... پس مراقب معاشرت هایت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آترین شوهرت قبلا چند دقیقه‌ای بود؟
وقتی برای دیگران لقمه بزرگ تر از دهانشان باشی، آن ها چاره ای ندارند جز آنکه"خردت کنن"تا برایشان اندازه شوی... پس مراقب معاشرت هایت باش
وای شوهر من یک دیقه هم نمیشه 3 ثانیه واقعا
من شوهرم 4 دیقه هم باشه راضیم
دیگه شورشو در اوورده. 3 ثانیه...