2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

144 بازدید | 27 پست

سلام به همه به هزار زور وبدبختی یه خورده پس انداز جمع کردم بدمش طلا شاید بعدا سود کنه اما همیشه هر وقت طلا میخرم بعدش پشیمون میشم چونکه همیشه سرم کلاه میزارن هرچی حساب میکنم میبینم سرم کلاه رفته یه جفت گوشواره خریدم ۹ملیون و۶۰۰هزار تومن با ۱۴درصد اجرت و۵درصد سود تروخدا هرکی سر در میاره از طلا برام حساب کنه ببینم‌چقد اضافه گرفته گرمی دوملیونو پونصدو سی بوده امروز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور حساب کردی به‌منم بگو

پارسال گرمی ۱۳۰۰برا خواهرم ۳گرم خریدم کلا ۷۰۰اضافه گرفته بود برا ۳گرمش ولی الان سر هر گرم ۷۰۰گرفته که شده دو تومن اعصابم خورد شده

پارسال گرمی ۱۳۰۰برا خواهرم ۳گرم خریدم کلا ۷۰۰اضافه گرفته بود برا ۳گرمش ولی الان سر هر گرم ۷۰۰گرفته ک ...

آره سود و اجرت که میاد روش زیاد میشه....به چشم سرمایه گذاری نگاه کن تو بلند مدت خوبه ولی جاهایی که کم اجرت هستند برو می‌دونم بعضی هاش دسته دومه ولی دسته دوم قشنگ و سالمم داریم که کمتر خط و خش داشته باشه و مثل طلای نو باشه

اعصابم به هم ریخته همیشه سرم کلاه میره

اشکال نداره ...سرت و کلاه نگذاشته با همون اجرت و سود دقیقا همون مبلغ میشه مثلاً اگه 9میلیون و ده میلیون میگرفت اون میشد کلاه گذاشتن ولی الان فقط با سود بالا برات محاسبه کرده ایکاش حداقل با 12درصد یا 7درصد سود حساب میکرد

آره سود و اجرت که میاد روش زیاد میشه....به چشم سرمایه گذاری نگاه کن تو بلند مدت خوبه ولی جاهایی که ک ...

به نظرت برم بهش بگم زیاد گرفته اخه حتی اگه طلا بشه گرمی ۳تومنم بازم پول خودش نمیشه که خریدم 

به نظرت برم بهش بگم زیاد گرفته اخه حتی اگه طلا بشه گرمی ۳تومنم بازم پول خودش نمیشه که خریدم 

بی فایده است میدونی چرا چون از لحاظ محاسبه کردن درست برات حساب کرده تو فقط میتونی نسبت به اجرت کار یخورده اعتراض کنی که طلا فروش اون موقع میگه خب طلاهای من کلا نو هستند و با اجرت 14درصد یا 16درصد یا حتی 18درصد نسبت به طرح و ظریف کاری دوست دارم محاسبه کنم بعدشم بهت میگه میخواستی بری طلای دست دوم بخری یا مغازه ای بری که کم اجرت برات حساب کنه