bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 عنوان بیاد یکمی غیبت 😅🫣 105 بازدید | 7 پست موضوع بهم خوردن دوستی نیکا فلاحی و رکسانا چیهو اینکه چی شده دقیق بگید🤣ارسلان و دیانا چی شون شده🥲 واقعا بهم می امدن میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1402/08/07 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 داستان مدگل چیه آمدید اینم بگید مرسی🤣🤣 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 عه کسی نی میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 هستیم ولی از ارسلان و سایرین بی خبریم😁 اها مدگل چی🤣 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22680 اها مدگل چی🤣 مدگل که گفت من خیانت نکردم ؛بعد کات هم با هر کسی بودم دیگه زندگی شخصیمه بنظرم بی راه هم نمیگفت اگر پای خیانت وسط بود جیدال بعد کات دوسه تا ویدیو با مدگل گرفت خیلیم ام اوکی بودن با هم فقط انگار چون مدگل رل زده با فیلم بردارش ؛فشاری شده
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 مدگل که گفت من خیانت نکردم ؛بعد کات هم با هر کسی بودم دیگه زندگی شخصیمه بنظرم بی راه هم نمیگف ... اره مردم شایع میسازن میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22680 اره مردم شایع میسازن آخه جیدال اون ترک سوپر من داد ؛دوباره حاشیه بالاگرفت مدگل گفت یه مدت نمیام مجازی