2777
2789
عنوان

ازدواج کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست
عزیزم تاپیک قبلیتو خوندم و کاری هم ندارم به شغلش ولی یه سوال ،از پس مخارج زندگیش میتونه بربیاد اینو ...

اینارو حتما میپرسم ازش 

ولی میترسم 

مسئولیت سنگینیه

سخته زندگی باهاشون

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
عزیزم تاپیک قبلیتو خوندم و کاری هم ندارم به شغلش ولی یه سوال ،از پس مخارج زندگیش میتونه بربیاد اینو ...

ما تو فامیلمون طلبه زیاد داریم واقعا خیلی مالشون برکت داره خونه و ماشین هم بیشترشون دارن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان دید جامعه کلا نسبت به این شغل فکر نکنم جالب باشه و خب سختی‌های خودشو هم خواهد داشت

و البته خب باید با شرایطش بتونی کنار بیای

و اینکه تا اونجایی که من میدونم حقوق چندان مناسبی هم ندارن یعنی ما تو فامیل یه مورد داریم البته آدم خیلی شناخته شده‌ای نیست و اینا حقوقش کمه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینارو حتما میپرسم ازش  ولی میترسم  مسئولیت سنگینیه سخته زندگی باهاشون

عزیزم ناراحت نمیشی چند تا سوال بپرسم 

چند سالته 

وضع زندگیتون چطوره .تاحالا با اقا صحبت کردی.

کارش چیه بجز اونی که گفتی 

حس میکنم هول و حوالی ۲۰باشی خودت و یکمم نپخته بازم ببخشا

عزیزم ناراحت نمیشی چند تا سوال بپرسم  چند سالته  وضع زندگیتون چطوره .تاحالا با اقا صحبت ...

۲۱

الحمدالله خوبه 

نه صحبت نکردم هیچکدوم از خواستگارامو راه ندادم تا حالا که بیان ببینمشون و حرف بزنم

نمیدونم 

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
۲۱ الحمدالله خوبه  نه صحبت نکردم هیچکدوم از خواستگارامو راه ندادم تا حالا که بیان ببینمشون و ...

ببخشید ولی فعلا تایم خوبی نیست برای ازدواجت ،فکرتو بزار خودتو ارتقا بده .خانواده ها میدونن کی بزارن کسی بیاد خونه 

اگه قسمتت باشه میاد 

ولی من ۲۳ سالمه الان که فکر میکنم میبینم ادم باید به شناخت کامل برسه 

مثل اینکع همه چی ظاهر نیست،وقتی تو کسیو از ته دل دوست داشته باشی دیگه چیزی مهم نیست .

یا اینکه میگن پول خوشبختی نمیاره ،اتفاقا خوبم خوشبختی میاره تو باید به این فکر کنی اگه یه بار بخوای ۲۰ نفرو دعوت کنی پولی میمونه برات اخر ماه 

و .....

از همینا میترسم

به نظرم حق داری

خیلی روش فکر کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم