2777
2789
عنوان

ژل گونه

304 بازدید | 23 پست

من چندساله درگیر چاقی صورت بودم هرراهی رفتم یا جواب نداد یا عوارض داشت برام الان چندوقته ژل گونه زدم خیلی خشگل شدم راحتم شدم از بس دنبال راه برا چاقی بودم فقط هرکی ژل گونه زده بیاد سوال داشتم

ببخشید من صورتم خیلی لاغر و استخونی. اصلا گوشت رو گونم نیس تو فکر تزریق ژل گونه ام .اصلا راجع بش چیزی بلد نیستم .مارک ژل که ماندگاری خوب داشته باشه و راضی باشین ازش بم معرفی میکنین؟؟ اگه تهرانی دکتر خوب برای تزریق بگید .ممنون میشم 

ببخشید من صورتم خیلی لاغر و استخونی. اصلا گوشت رو گونم نیس تو فکر تزریق ژل گونه ام .اصلا راجع بش چیز ...

ن عزیزم تهران نیستم متاسفانه ولی یه دکتر خوب تحقیق کن پیدا کن برو پیشش بعد به هرطرف گونت ۱.۵سی سی ژل بزن عالی میشی راستی اگه یه وقت امکان تزریق ژل نداشتی قرص یونی زینک هم صورتتو محشر میکنه یه گونه ای درمیاری که نگو امتحان کن قرصیه که هیچ ضرری نداره مفیدم هست در کل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه یونی زنک میخورم تاثیر نداره برام . بازم مرسی

پشت سر هم میخوری؟؟هرروز ی دونه بعد از ناهار؟؟چندوقته که میخوری؟؟بخدا واقعا برا صورت خیلی اثر داره ها اگ مثلا یک روز درمیان باشه ن برا پوست وموهم اثر نداره ولی اگه پشت سر هم هرروز ی دونه بعد از ناهار بخوری واقعا معجزه میکنه

پشت سر هم میخوری؟؟هرروز ی دونه بعد از ناهار؟؟چندوقته که میخوری؟؟بخدا واقعا برا صورت خیلی اثر داره ها ...

من همیشه یونی زینک هر روز میخورم .لاغرم کردم صورتم ریخته اصلا زشت شدم .دنبال تزریق ژل گونه ام ولی هر جا قیمت میگیرم ۴۵۰۰ هر سی سی .خیلی گرونه 

من همیشه یونی زینک هر روز میخورم .لاغرم کردم صورتم ریخته اصلا زشت شدم .دنبال تزریق ژل گونه ام ولی هر ...

اها عجیبه واقعا گلم چون یونی زینک صورت منو خیلی تپل وخشگل میکنه انصافا من از ژل هم راضی بودم ولی خو منم هزینه ترمیم اینا نداشتم زیاد براهمین با یونی زینک صورتمو تپل میکنم خیلیم راضیم 

اها عجیبه واقعا گلم چون یونی زینک صورت منو خیلی تپل وخشگل میکنه انصافا من از ژل هم راضی بودم ولی خو ...

خوش به حالت ، اسم ژل بلاجورز یا رووفیل شنیدین ؟؟ برا گونه چه ژلی بزنم که موندگار باشه و خیلی هزینه نکنم چون ندارم ۸ تومن بدم هر شش ماه