2777
2789
عنوان

دعوت کردن جاریم

235 بازدید | 29 پست
بچه ها 5روزه شوهرم تعطیله وما این چن روز شهر مامانم ایناییم که مادرشوهرم و جاریمم همینجان. حالا امشب شوهرم شب کاره و ساعت 10میره سرکار که ما ساعت 8ازینجا باید راه بیفتیم حالا امروز جاریم میگفت امشب شلم بیاین خونه ما. منم گفتم مرسی شوهرم شب کاره باید زودبریم باشه یشب دیگه گفت نه همین امشب بیاین شامتونو زودتر اماده میکنم الاف نمیشین من حرصم گرفت اخه چن روزه ما اینجاییم شوهرمم بیکاره نگفته حالا همین امشب که میخایم زود بریم. شوهرمم ناراحت شد گفت شاید من دلم بخاد خونه داداشم یکم بشینم اینطوری که ادم هیچی نمیفهمه
 BabyFetus Ticker
چقد زرنگه
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاری منم همیشه همین کار رو میکنه. دقیقا روز آخر که میخوایم بریم و کلی کار داریم زنگ میزنه واسه مثلا ٣ ساعت قبل پرواز دعوت میکنه. این دفعه که زنگ زد بهش گفتم باشه میایم بعد گفت پس بهتون خبر میدم. دیگه خبری نشد ازش😂😂😂
نه بابا چرا علم غیب نداشته این چنروزه که ماخونه مادرشوهرم میرفتیم تونم اونجا بود شوهرم چنبار گفت که من چن روز تعطیلم بعد یعمر استراحت میکنم بع داداشش گفت کی میری سر کار گفت دوشنبه شب
 BabyFetus Ticker
واییی دقیقا مثل جاریه من.روز آخر ی که قرار بود را بیفتیم اومده میگه واااااا یعنی میرین من شام‌درست کردم!!....خودتی
دختر نازنینم ،عزیزک مامان،مرسی که پا گذاشتی به دنیای من و بابایی.هیچوقت تنهات نمی زاریم هیچوقت.