2777
2789
عنوان

مترجمی زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست
کلاسهاش سخته؟؟ منابع برای خوندن از کجا باید بیارم؟

نه یکم بخونی راحته. منابع که تو چارت نوشته. من همه پی دی اف کتابها رو از کانالها دانلود میکنم. گروه های کلاسی هم تو ایتا تشکیل میشن. این کانالم ایتاست.

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

https://eitaa.com/motarjemi_literaturepnu

اینه کانالش. گروه پرسش پاسخم هست اونجا بپرس جوابتو میدن راهنماییت میکنن

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نمیدونم گفتن ضبط نمیشه شما خودتون پیام نوری؟

اره پیام نورم

اها موفق باشی  میگم احتمال داره این کلاس ظهر من کنسل شده باشه!

اره احتمالا. یکی از کلاسها ک‌رفتی گروه از بچه ها بگیر از اونجا باهاشون در تعامل باش

اره احتمالا. یکی از کلاسها ک‌رفتی گروه از بچه ها بگیر از اونجا باهاشون در تعامل باش

بخدا شاید باورت نشه ولی تو هر گروهی میرم میگم‌مترجمی ترم اول حتی یه نفرم جواب نمیده بخدا انگار فقط من مترجمی میخونم 

دغدغش فردا بود......شب مرد:(
بخدا شاید باورت نشه ولی تو هر گروهی میرم میگم‌مترجمی ترم اول حتی یه نفرم جواب نمیده بخدا انگار فقط م ...

ن اون گروه ها مختص مترجمی اند . ولی خب استانشون با شما یکی نیست