2777
2789
عنوان

خیاط و لباسی که خراب شده حق با کیه؟

1054 بازدید | 13 پست

تا حالا شده پارچه خیاطی بدین و لباستون خراب کنه؟؟

یعنی طرح بدید خیاط هم اون لباس و دوخته ولی وقتی پوشیدین رو تنتون فاجعه است هیکلتون با اینکه خوبه ولی تو تنتون زار میزنه به نظرتون حق با کیه؟ 

حق با شماست یا خیاط کار خودشو کرده 

خوب معلومه حق با مشتری دیگه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

اره....هنوزم پولشو ندادم چون کاملا بفنا داد....خودم خیاطم اگ پارچه کسیو خراب کنم یا براش پارچه میخرم یا یجوری جبران میکنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره

خیلیا پارچه ای که میگیرن مناسب مدلشون نیس

یا مدلی که انتخاب کردن مناسب اندامشون نیس

یا یه چیز عجق وجق سفارش میدن 

جالبه خیاط همه اینا رو به خواهرم گفت ولی گیر داد که باید بدوزی برام

لباسش خراب شد اونوخ خیاط بیچاره رو فحش میداد

خواهرم روانیه اصن

خودت خیاطی اونوخ لباستو میدی یه خیاط دیگه بدوزه؟! عجب...

چیش عجیبه دقیقا؟!اره زیاد پیش اومده بکسی قول دادم لباسشو اماده کنم خودم مجبور بودم ی مهمونی خاص برم لباسمو دادم خیاط

یکم فکرتو بگار بندازی میبینی چیزی عجیبی توش نیس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هربار لباس دوختم داغون شد و باب میلم نبود... هیچ وقتم کردن نگرفتن که پارچمو خراب کردن سه چهار تا خیا ...

دقیقا کلی پول پارچه میدی یه مجلس فامیل نزدیک هم دعوتی بعد خراب میکنن الکی تعریف میکنن به هیکلت میاد همینه که هست ولی خودت به دلت ننشسته 

دقیقا کلی پول پارچه میدی یه مجلس فامیل نزدیک هم دعوتی بعد خراب میکنن الکی تعریف میکنن به هیکلت میاد ...

بخدا واسه کادوی تولد مامانم رفتم یه پارچه خیلیییی گرون خریدم دادم خانمه مانتو دوخت براش نمیدونم چیکارش کرده که حتی رنگشم عوض شده😐. تو دستشوییای حرم امام رضا مردم فکر میکردن از خدمه اس😑😑😑

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
بخدا واسه کادوی تولد مامانم رفتم یه پارچه خیلیییی گرون خریدم دادم خانمه مانتو دوخت براش نمیدونم چیکا ...

باز شما چه ضرری کردین اصلا ارزش نداره پیش خیاط بردن همیشه دو به شک 

خیاطی خیلی فوت و فن داره و تجربه میخواد، کم پیدا میشه خیاطی که هم خودش باسلیقه باشه هم فوت کوزه گریشو بدونه،تا بحال پیش هفت هشتا خیاط لباس بردم یکیو خوب میدوزن لباس بعدیو خراب میکنن، فقط یه نفرشون خیلی کار بلده اما سرش خیلی شلوغه امسال پارچه میگیره سال بعد تحویل میذه

2790
2778
2791
2779
2792