2777
2789
عنوان

نوزاد بد قلق

155 بازدید | 12 پست

دخترم نزدیک دوماهشع هرجا جز خونه خودمون بریم انقد گریه میگنه و نمیحوابه ک مجبوریم برگردیم

شیر منو نخورد شیر خشک دادیم بهش 

الان شیشه رم باید گول بزنین یخوره و دائم گریه میکنا

نمیدونم باید چ کتم واقعا خستم کرده

عزیزم من دوقلو دارم همسن نی نی خودت یکیشون دقیقییییقا همینیه کع گفتی روانی میشم از دستش رسما😭

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب میخوابه شب؟؟

بالا نمیاره؟؟

شاید گشنش نیس جاییش درد میکنه تو این سن اکثرا دلدرد دارن

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

خب یه چیزیشه بچه. اخه بیخودی که گریه نمیکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کولیک و رفلاکس داره؟ترنجبین روده و معده رو پاک میکنه و بچه رو پرخورمیکنه فقط یکم مدفوعش شل میشه قطره ا د رومرتب بده شیرخشکشو عوض کن واسه دلدردشم قطره کولیف بده

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈
سخته عزیز دوقلو؟؟؟ جدای از بدقلقی نوزادت

دهنم سرویس شده😭میخام برم دکتر اعصاب قرص اعصاب بخورم 😔همه جونم هم درد میکنه ،یکماه اول مادرم کامل اینجا بود،یکماه دوم رو که تنهام پیر شدم عزیزم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..