2777
2789
عنوان

چندلر بینگ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 40 پست
واقعا از سن و سال من عشق بازیگر و اینا گذشته .. ولی چندلر انگار وافعا فرند خودم بود ...اشکام بند نمی ...

عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همینه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همی ...

درست میگین عزیزم 🧡

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همی ...

ببخشید شاید سوالم عجیب باشه میشه بپرسم خیلیا رو کجا دیدی؟🤔 یعنی مردم تو خیابون برای یه بازیگر گریه میکردن؟😳

ببخشید شاید سوالم عجیب باشه میشه بپرسم خیلیا رو کجا دیدی؟🤔 یعنی مردم تو خیابون برای یه بازیگر گریه ...

تو اینستا زیر پست ها استوری هایی که گذاشتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

دقیقا وقتی سریال و تموم کردم و تازه دو صفحه از کتابش و خونده بودم متوجه شدم فوت شده حالم افتضاحه 

ادم به عدالت دنیا شک میکنه ینی این ادم لایق ارامش نبود که با وجود چنین زندگی سختی بدون هیچ عشق و ارامشی تنهای تنها فوت شد

😔              

دقیقا وقتی سریال و تموم کردم و تازه دو صفحه از کتابش و خونده بودم متوجه شدم فوت شده حالم افتضاحه&nbs ...

هر روز که میگذره حقایق بیشتری از غمش میشنوم و آشفته تر میشم ... چی بگم اینقدر جون بی گناه تو این دنیا سر هیچ و پوچ داره از دست میره که ادم غصش میشه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

ممکنه زیادی مست بوده و رفته توی جکوزی بعد همونجوری خوابش رفته و اب رفته باشه تو ریه‌هاش

إثري از مشروب و دارو و اينا انگار پيدا نكردن

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹