2777
2789
عنوان

چندلر بینگ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 40 پست
واقعا از سن و سال من عشق بازیگر و اینا گذشته .. ولی چندلر انگار وافعا فرند خودم بود ...اشکام بند نمی ...

عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همینه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همی ...

درست میگین عزیزم 🧡

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همی ...

ببخشید شاید سوالم عجیب باشه میشه بپرسم خیلیا رو کجا دیدی؟🤔 یعنی مردم تو خیابون برای یه بازیگر گریه میکردن؟😳

ببخشید شاید سوالم عجیب باشه میشه بپرسم خیلیا رو کجا دیدی؟🤔 یعنی مردم تو خیابون برای یه بازیگر گریه ...

تو اینستا زیر پست ها استوری هایی که گذاشتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

دقیقا وقتی سریال و تموم کردم و تازه دو صفحه از کتابش و خونده بودم متوجه شدم فوت شده حالم افتضاحه 

ادم به عدالت دنیا شک میکنه ینی این ادم لایق ارامش نبود که با وجود چنین زندگی سختی بدون هیچ عشق و ارامشی تنهای تنها فوت شد

😔              

دقیقا وقتی سریال و تموم کردم و تازه دو صفحه از کتابش و خونده بودم متوجه شدم فوت شده حالم افتضاحه&nbs ...

هر روز که میگذره حقایق بیشتری از غمش میشنوم و آشفته تر میشم ... چی بگم اینقدر جون بی گناه تو این دنیا سر هیچ و پوچ داره از دست میره که ادم غصش میشه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

ممکنه زیادی مست بوده و رفته توی جکوزی بعد همونجوری خوابش رفته و اب رفته باشه تو ریه‌هاش

إثري از مشروب و دارو و اينا انگار پيدا نكردن

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹