سااااره مدیر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 10324 عنوان چندلر بینگ 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 40 پست باورم نمیشه باورم نمیشه که مرده .... اگر فرندز بین نیستین غم الان من رو نمیفهمین برای بار چهارم دارم این سریال میبینم ... واقعا بهترینشون چندلر بود ...هر وقت غمگینم استرس دارم و.. حالم با فرندز خوب میشه ...از این به بعد چطور گریه نکنم😭 ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 1402/08/07 | 14:30 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11641 واقعا از سن و سال من عشق بازیگر و اینا گذشته .. ولی چندلر انگار وافعا فرند خودم بود ...اشکام بند نمی ... عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همینه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
farnoosh99 عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7060 شاید الکل خورده بوده ک غرق شده اها آره شاید اور دوز کرده یا شاید سکته و ایست قلبی بهر حال خدا رحمتش کنه سریالش واقعا منو شاد کرد و خندوند دختر ترک
سااااره مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 10324 عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همی ... درست میگین عزیزم 🧡 ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر
سوسیسکالباس4 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 13708 اها آره شاید اور دوز کرده یا شاید سکته و ایست قلبی بهر حال خدا رحمتش کنه سریالش واقعا منو شاد کرد و ... یادش گرامی.خیلی ناراحتم
فرزاناجون عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 580 ممنون که اومدین ممنون که پست گذاشتی و تونستیم با هم راجع بهش حرف بزنیم.روحش در آرامش باشه. برای حسرت یه زندگی معمولی...
سااااره مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 10324 ممنون که پست گذاشتی و تونستیم با هم راجع بهش حرف بزنیم. روحش در آرامش باشه. 💚❤🧡 ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر
0tyty0 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 303 عزیزم خیلیا دیدم امروز مثل تو بودن و داشتن گریه میکردن براش خود من شوک شدم دیگه چه میشه کرد دنیا همی ... ببخشید شاید سوالم عجیب باشه میشه بپرسم خیلیا رو کجا دیدی؟🤔 یعنی مردم تو خیابون برای یه بازیگر گریه میکردن؟😳
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11641 ببخشید شاید سوالم عجیب باشه میشه بپرسم خیلیا رو کجا دیدی؟🤔 یعنی مردم تو خیابون برای یه بازیگر گریه ... تو اینستا زیر پست ها استوری هایی که گذاشتن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
nargesbikar عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 1465 دقیقا وقتی سریال و تموم کردم و تازه دو صفحه از کتابش و خونده بودم متوجه شدم فوت شده حالم افتضاحه ادم به عدالت دنیا شک میکنه ینی این ادم لایق ارامش نبود که با وجود چنین زندگی سختی بدون هیچ عشق و ارامشی تنهای تنها فوت شد 😔
سااااره مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 10324 دقیقا وقتی سریال و تموم کردم و تازه دو صفحه از کتابش و خونده بودم متوجه شدم فوت شده حالم افتضاحه&nbs ... هر روز که میگذره حقایق بیشتری از غمش میشنوم و آشفته تر میشم ... چی بگم اینقدر جون بی گناه تو این دنیا سر هیچ و پوچ داره از دست میره که ادم غصش میشه ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11591 ممکنه زیادی مست بوده و رفته توی جکوزی بعد همونجوری خوابش رفته و اب رفته باشه تو ریههاش إثري از مشروب و دارو و اينا انگار پيدا نكردن لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹