2777
2789
عنوان

چندلر فرندز💔

129 بازدید | 7 پست

نه تو بچگی خیری دید نه تو نوجوونی نه تو پیری

آروم بخواب پسر قشنگ😔

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

قلبم ریش شد. مگه زندگیش چجوری بوده؟😔

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار اب یخ ریختن روم صبح.

منم خیلی بد فکرم درگیره

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
قلبم ریش شد. مگه زندگیش چجوری بوده؟😔

وقتی که بچه بود پدرومادرش از هم جداشدن 

تو دوران نوجوونی پدرومادرش اصلا پیشش نبودن برای همین ۱۸ سالگی معتاد شد

همین طور اعتیادش به الکل و مواد بیشتر می‌شد

افسرده تر میشد

همش با دیگران شوخی می‌کرد و می‌خندوند دیگرانو تا دوسش داشته باشن

بعد هم بازیگر سریال فرندز شد کلی پول در اورد ولی همیشه افسرده بود

خودش میگفت من درسته که خیلی پولدارم ولی حاضرم همشو بدم ولی یه روز تو زندگیم خوشحال باشم

کسی رو هم که دوست داشن ول کرد چون می‌ترسید طرف ولش کنه

یه جایی گفت میترسم تو تنهایی بمیرم

که همین اتفاق هم افتاد و تو تنهایی مرد 😔

وقتی که بچه بود پدرومادرش از هم جداشدن  تو دوران نوجوونی پدرومادرش اصلا پیشش نبودن برای همین ۱ ...

روحش شاد باشه 💔😔

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

وقتی که بچه بود پدرومادرش از هم جداشدن  تو دوران نوجوونی پدرومادرش اصلا پیشش نبودن برای همین ۱ ...

الهی بگردم 🥺🥺🥺 دلم کباب شد 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤