مدیرم مجرده سنش ۳۵ ایناس. یه خانم ۲۶ ساله هس همکارمه دو بار جدا شده یه بار توعقد یه بار بعد چن ماه زندگی.و خوشگل هم هست خانومه با مدیر دوست شده باهم میرن میان و پنهانکاری هم نمیکنن و همه میبیننشون.و دست همدیگرو میگیرن و ... همکارم به خانومه گفت معذب نیستی دیگران چه فکری میکنن . خانومه گفت به یه ورم هم نیس دیگران چه فکری میکنن.قصدشون ازدواج هم نیس با هم دوستن.
پسره همون مدیره پیش خودش میگه یه...مفت گیرمون اومد دختره هم درازای بدنش میکنه ازش به خانواده ودیگران هم میگه من یه زن مستقلم هرچی درمیارم حاصل دست رنج خودمه همون زنهای خیابونی هستن ولی درپوشش دیگه کارهای دیگه میکنن امثال اینا اسم زن مطلقه روخراب میکنن توجامعه
جفتشون مجردن به کسی تعهد ندارند خیانتم که نمیکنن اشکالش کجاست
اشکالش نداشتن حیا و ایمانه
زنی که عفت و پاکی نداشته باشه
از خدا نترسه یک زن خانملن سوزه و سرنوشت بقیه رو هم خراب میکنه
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به دیگران ربطی نداره هر قصدی که داشته باشن به خودشون مربوطه
به دیگران ربط داره چون بی حیایی رو ترویج میکنن و بی بند و باری رو مثل ویروس کُشنده توجامعه پخش میکنه و به مردا و زنها خیانت و ولنگاری یاد میده
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اینقدر خیانت زیادشده دیگه زنا وگناههای دیگه به چشم نمیادانگار
رفتار همین آدما باعث رواج خیانت و گناهان کبیره شده
به خدا جهنم داغههههههههههه
خدا نیاره روزی که زنا عادی بشه
میبینی که عزیزم خیلیا همینجاگفتن چه اشکالی داره فقط چون مجردن مجوزدارن هرکاری میخوان بکنن!!!کثافتکار ...
خب اونام اشتباه کردن عزیزم
دراین موردباشمامخالفم چون صیغه روقبول ندارم من حتی یه زمانی جداشده بودم چندسال پیش سرکارهم میرفتم نه مثل این زنه بخاطراینکه برم اویزون کسی بشم پیشنهاددوستی نداشتم ولی صیغه تادلت بخوادمجرد متاهل و...قبول نکردم چون برای بدنم روحم ارزش زیادی قائلم اخرشم دوباره ازدواج کردم رابطه های موقت چه بامجوز چه بی مجوز درست نیستن ازنظرمن