2777
2789

هر3تاسوالمو تو همین تاپیک گفتم ک چند دفعه نزنم. ممنون میشم وقت بزارین و اگر اطلاعاتی درمورد هرکدوم از سوالام دارین در اختیارمون بزارین :)

1)سوال اولم اینکه میخوام صورتم لاغرشه. کسی راه خوبی سراغ داره؟

2)سوال دومم تیرگی پوسته، من کلا رنگ پوستم گندمی و زرده (این طبع شناسا گفتن طبعم صفراویه) اما قسمت بالای رونام و زیر با سن م چونکه سرکار زیاد میشینم تیره شده. حالا میخوام بدونم راه حلی هست رنگ پوستم علاوه بر قسمت رونام ک تیره شده کلا یک درجه روشن تر و سفید بشه؟

3)سوال بعدیم در مورد اراده س. چجوری اراده مو تقویت کنم و به برنامه ریزی هام عمل کنم؟

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

س ۲ 

اگه چاقی لاغر کن 

از کرم های روشن کننده استفاده کن ، نوره بزن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سوال اول 

جز جراحی راه حلی برای لاغری موضعی نداریم با رژیم میتونی صورتتو لاغر کنی .رژیم هایی که توش قند و شکر حذف میشه هفته های اول مقدار زیادی از پف صورت رو کم میکنه

سوال دوم

باید بری متخصص پوست اول دلیل سیاهی مشخص بشه ممکنه هورمونی باشه یا قارچی یا به قول خودتون به خاطر نشستن باشه 

سدر و ماست

حنا

روغن نارگیل

خاصیت سفید کنندگی دارن دوتای اول رو تو حموم بزن

سوال سوم

اراده مثل عضله اس هر چی بیشتر ازش کار بکشی بیشتر تقویت میشه از کارهای کوچیک شروع کن مثلا با خودت بگو هر روز یه ربع پیاده روی میکنم کم کم میبینی واست اسون میشه و میتونی کارهای سخت تر رو انجام بدی

برای هرکدوم تاپیک جداگانه ای لازمه. ، با هم نپرس جواب نمیدن‌ 

همچین میگی انگار نی نی سایتم مث اینستا الگوریتم داره  خوابن همه سرصبح خواهر من

منو بگو دوساعت تایپ کردم بی ذوقا  

همچین میگی انگار نی نی سایتم مث اینستا الگوریتم داره   خوابن همه سرصبح خواهر من منو بگو دوساع ...

اینا به زور یه سوال رو حواب میدن، تو سه تا سوال کردی. خیلیا الان آنلاینن منتظر تاپیک باحالن. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

سوال اول  جز جراحی راه حلی برای لاغری موضعی نداریم با رژیم میتونی صورتتو لاغر کنی .رژیم هایی ک ...

ن اتفاقا میخام چاق کنم ولی چون صورتم کلا از اول پر بود الان ک دارم چاق میکنم نمیخوام پرترشه. روش های ماساژو اینا ج نمیده؟

برای اراده م الان یک ساله دوتا دوره خریدم میخوام نگاه کنم تنبلیم میکنه  

همچین میگی انگار نی نی سایتم مث اینستا الگوریتم داره   خوابن همه سرصبح خواهر من منو بگو دوساع ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آخه لامصب تو پرتوقعی😂😂😂😂

ما سرصبحی حال داریم سههههه تا 😟😟😟

سوال جواب بدیم😅😅😅❤️❤️❤️

س ۲  اگه چاقی لاغر کن  از کرم های روشن کننده استفاده کن ، نوره بزن

ن چاق نیستم اتفاقا دوست دارم اضاف کنم ولی صورتم کلا پره.

نوره واقعا برای روشن شدن جواب میده؟

سلام عزیزم الا ک بیدار شدی اگ حیاط دارید برو بشین تو حیاط با لیوان چای یا یه چیز گرم اهنگ سیروان خسروی یه صبح دیگ رو بزار انرژی میگیری و روحیه و اینک ناشتا اگ چیزای گرم مثل خاکشیر بخوری یا 4 تخمه باعث لاغری صگرتو چربی اضافه شکم میشه من تجربه کردم، چون سحر خیزی خیلی به نفعته میتونی کاراتو درست و ب موقع انجاک بدی اراده رو هم از اون اهنگی ک گفتم گوش بدی میگیری چون من باهاش احساس خوبی میگیرم

از دیگران انتظار نداشته باشید اونجوری که میخواید باهاتون رفتار کنن، اول از خودت شروع کن به خودت احترام بذار تا دیگران تو رو لایق احترام بدونن...........     آرزوی تو دستور توست به ارزوهاتون دستور برآورده شدن بدین 💕💕.     به خودتون عشق بورزید و تا میتونید زندگی کنید روزهایی که میگذره تکرار نمیشن خوشی ب کامتون❤️

واس تیرگی پوستت هم دمنوش بابونه بخور علاوه بر بابونه چای ماسالا، 4 تخمه خاکشیر، اینا از جوش زدن جلو گیری میکنن کبد رو پاکسازی میکنن پوست رو شفاف میکنن من خودم هرروز صبح ناشتا قبل ورزش 4 تخمه و قهوه میخورم بعدش دمنوش بابونه پوستم خدارو شکر روشن شده و بدون لک و جوش

از دیگران انتظار نداشته باشید اونجوری که میخواید باهاتون رفتار کنن، اول از خودت شروع کن به خودت احترام بذار تا دیگران تو رو لایق احترام بدونن...........     آرزوی تو دستور توست به ارزوهاتون دستور برآورده شدن بدین 💕💕.     به خودتون عشق بورزید و تا میتونید زندگی کنید روزهایی که میگذره تکرار نمیشن خوشی ب کامتون❤️
ن چاق نیستم اتفاقا دوست دارم اضاف کنم ولی صورتم کلا پره. نوره واقعا برای روشن شدن جواب میده؟

به مرور بله

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سلام عزیزم الا ک بیدار شدی اگ حیاط دارید برو بشین تو حیاط با لیوان چای یا یه چیز گرم اهنگ سیروان خسر ...

مرسی نفس. فقط من بدنمو دارم چاق میکنم ها. صورتم کلا از اول ک لاغرتر بودم چاق بود

الان اینایی ک گفتی بخورمو کلا باعث نمیشه همه جام لاغر تر شه؟

سحرخیزم ک چون شاغلم سحرخیزم عزیزم. ولی برای اموزش دیدن خیلی تنبلی میکنم. حوصلم نمیاد اصلا

یه سرچ تو نت بزن واسه این ک چاق شی باید مراقب باشی شکم در نیاری چون سخته اب کردنش و 4 تخمه فقط چربی های اضاف رو از بین میبره اونم ن خیلی شدید فقط صبح ها 4 تخمه خوردی بدنت رو گرم کن چندتا دراز نشست برو ک شکم در نیاری چون از بین بردنش خیلی سخته و اینک تنبلی میکنید همین اهنگو گوش بدین و بدونید ک شما لایق این هستی ک بهترین باشی تو نسخه خودت لیاقت چیزای خوبو داری پس پشت گوش ننداز و همت کننن ک ب هر چی لیاقت داری برسی آرزوی تووو دستور توست بخواااه خدا سر راهت قرار میده تلاش کن ب خودت نگو تنبل بجاش از خودت تعریف کن قوت قلب بده ب خودت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز