بخاطر اینکه زنش میخواسته با زن وبچش مهمونی میرفته
در نهایت زن نمیخوادش
حالا پاک
میشه به حرفهای این آدم اعتماد کرد
از طرفی میگه دوهفته بیا تو یه خونه داداشت با من بمونه
که اهل هیچی نیستم
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینقدر بدم میاد همه رفتارهای به ظاهر اشتباه خودتو تقصیر دیگران بندازی 😐 این آدم واضح از تحقیقات راجب خودش ترسیده داره دست پیش میگیره ! یکم بیشتر زمان بزارید
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦