2777
2789
عنوان

مامانا کمک 😭

325 بازدید | 42 پست

من اومدم خونه ی خواهرم شب موندم همونجا یهو پسرم تب کرد و از خواب بیدار شد بالا آورد چیکار کنم فعلا تا وقتی که صبح بشه و به همسرم بگم بیاد چیکار میتونم براش کنم بی حاله منم از خجالت آب شدم مهمونم فعلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبشو کنترل کن . استفراغش شاید همون یبار باشه اگه صبح هم حالت تهوع داشت قطره متوپرکلرامید داری بر حسب وزنش تو نت سرچ کن بهش بده.  فقط تبش رو کنترل کن . 

اگه استفراغ ش بند نیومد ببر دکتر آمپول شو بده

تبشو کنترل کن . استفراغش شاید همون یبار باشه اگه صبح هم حالت تهوع داشت قطره متوپرکلرامید داری بر حسب ...

نه فعلا مهمونم تبش یکم کم شده بعد استفراغ . صبح که بشه با همسرم میرم از اینجا دکتر

لباسش که خیلی کمه یه دونست نازکه

ی بار اشکال نداره ی مشما پیشت باشه خدانکرده بالاورد مشمابگیر .بهشم الان هیچی نده معده حساسه دوباره بالا میاره.شباف داری بزن نداری استا بده و پاشویه کن من جای شماالان زنگ میزدم شوهرم میگفتم

ی بار اشکال نداره ی مشما پیشت باشه خدانکرده بالاورد مشمابگیر .بهشم الان هیچی نده معده حساسه دوباره ب ...

آخه همه خوابن شوهرمم صد درد خوابه پسرمم خوابید بدون خداحافظی نمیتونم برم . دیشبم دو دل بودم که بیام اینجا یا نه کاش نمیومدم 

دوباره بالا نیاره از خجالت آب میشم خونه ی یکی دیگه 

از خودش می فهمه از بپرس . ببین تهوع داره . حتی می تونی سرشو بالاتر نگه داری به طرف چپم بخوابونی تا دوباره بالا نیاره