2777
2789

منم تب دارم مریضم 

کلی قرص خوردم فایده نداره 

دارم از درد و سر درد میمیرم 

بچم بیماری از مدرسه آورد خونه بچه ها حالشون بد همسرم بد خودمم بد 

لعنت به مدرسه از روزی که باز شده فقط ما رو دچار چالش کرده 

کاش مدرسه رو مینداختن تو تابستون 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترس چیزیت نمیشه یدونه استامینوفن بخور برا تب لرز هم خوبه 

آره خوردم ولی قطع نمیشه

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
به تایم داره باید اون بگذره

کاش زودتر تموم شه.شما خودتون بهترین الان؟

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
منم تب دارم مریضم  کلی قرص خوردم فایده نداره  دارم از درد و سر درد میمیرم  بچم بیم ...

دخترمنم از دوم مهر یه بار مریض شده یعنی پشت سر هم خوب شده دوباره رفته مدرسه مریض شده دوشنبه هم از هم کلاسیش گرفت با شکم درد شدید وتب شروع شد  تا جمعه خیلی خوب بود امروز رفت مدرسه دوباره آبریزش بینی داره نمی‌دونم بخدا بردیم اعصابم داغون

ماهه همون سخت گرفتیم 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

قرص سرما خوردگی بزرگسالان بخور

آب بخور.اگه میتونی دوش با آب ولرم بگیر.