2777
2789
عنوان

چیکارکنمممممم

84 بازدید | 9 پست

ساعت ۶ مدرسه م امتحان علوم  دارم خیلی سخته هیچی نخوندممممم هیچی ام بلدنیسم دست و دل من ب خوندن نمیرهههه میترسم ی ساعت میخابم سر کلاس تا ظهر سردرد بگیرم وای😢💔

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

به جای اینکه اینجا تاپیک بزنی برو یا بخواب یا بخون

تا الان کجا بودی حس نمی‌کنی یکم زود یادت افتاده امتحان داری؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بخواب
من تو کل دوره تحصیلم تو مدرسه
یکبار سر فیزیک یازدهم به این حال افتام
و با اقتدار خوابیدم و درس نخوندم...و اون امتحانو شدم 8
هیچ وقت ناراحتش نیستم...
اما نه اینکه بشه عادت هااا...من خیلی درس خون بودم...اما اون یبار کلا حسش نبود

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا این امتحانو که هیچ.‌ولی از فردا بقیه درسا رو بخون و شب امتحان ننداز از همین الان که شروع سال تحصیلی هست همت کن و بخون . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به جای اینکه اینجا تاپیک بزنی برو یا بخواب یا بخون تا الان کجا بودی حس نمی‌کنی یکم زود یادت افتاده ...

از مدرسه اومدم خوابیدم ۵ بیدار شدم تا ۶ دینی خوندم و انشا نوشتم کلاس زبان داشتم رفتم ۷ و نیم تا ۹ ۹ و نیم اومدم خونه از ۱۰ میخام‌بخونم اینقدر سخته دستو و دلم ب خوندن نمیره

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
حالا این امتحانو که هیچ.‌ولی از فردا بقیه درسا رو بخون و شب امتحان ننداز از همین الان که شروع سال تح ...

اصن دستو و دلم ب خوندن نمیره پارسال این معلمه همه کلاسا بود جز کلاس ما اصن شیوه و همچیش فرق داره و معلم تیزهوشان بوده سوالاش در اون حده

بخواب من تو کل دوره تحصیلم تو مدرسه یکبار سر فیزیک یازدهم به این حال افتام و با اقتدار خوابیدم و درس ...

امسال کلا حس علوم و ریاضی نیست من واقعا خرخون بودم نمیدونم چم شده

از مدرسه اومدم خوابیدم ۵ بیدار شدم تا ۶ دینی خوندم و انشا نوشتم کلاس زبان داشتم رفتم ۷ و نیم تا ۹ ۹ ...

برای تو سخته

تجربی نرو اگه علوم برات سخته

بعدشم اگه شروع می‌کرد هرچند سخت حداقل الان یه چیزایی بلد بودی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
 امسال کلا حس علوم و ریاضی نیست من واقعا خرخون بودم نمیدونم چم شده

این دیگه بده...
حتما برنامه ریزی کن و درسا رو خورد خورد بخون که شب امتحان اذیت نشی عزیزم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃