2777
2789
عنوان

لباس مجلسی.....

174 بازدید | 16 پست

دوستان کانال لباس مجلسی شیک با قیمت مناسب کسی سراغ داره؟ قیمتا مغازه ها خیلی بالاست اگرم مشهد کسی جایی قیمت مناسب سراغ داره ممنون میشم لطفا ادرس بده .پیراهن ماکسی مجلسی چاکدار تا بالای زانو ساده بدون کاردست میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله رفتم مغازه زیر دوتومن نیست

من کرجم...ساده ترین لباس مغازه 3 میلیون و 800 قیمت خورده بود!
و  تا 25 تومنم لباس داشت...
امیدوام بتونی یه جای مناسبو پیدا کنی...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

[QUOTE=315572905]من کرجم...ساده ترین لباس مغازه 3 میلیون و 800 قیمت خورده بود! و  تا 25 تومنم لباس داشت... امیدو ...[/QUOTE

دوتومن تازه بورس تولیدی ها بودن وگرنه مغازه از سه ونیم شروع میشد ولی قبلا دیدم کانال لباس مجلسی قیمت‌ها مناسب بود خطم عوض شد همه کانالهامو ازدست دادم

کآش لباسها واقعا شیک باشن مادرم قبلا خیاط لباس مجلسی بودن اما تازه پاشون که شکسته بهترشدن ودیگه چون ...

چه قدر عالی که مادر هنرمندی دارین🤍✨
والا منم بعد از دیدن لباسها تصمیم گرفتم حداقل اگه قراره  10 تومن هزینه کنم...خودم طرح و مدل و پارچمو انتخاب کنم... میخوام لباس رو بدوزم...
واقعا لباسهایی 5 و6تومنه که واقعا قیمتشون به طرح و مدلشون نمیارزه...
البته فکر کنم اگه زیاد میگشتم چیزای خوبی گیرم میومد...اما دیگه حال نداشتم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چه قدر عالی که مادر هنرمندی دارین🤍✨ والا منم بعد از دیدن لباسها تصمیم گرفتم حداقل اگه قراره  1 ...

ممنونم ایشون بله قبلا خیاط بودن اما سالهاست کنارگذاشتن الان با واکر میتونن راه برن وچون پوکی شدید استخوان دارن حتی لرزش چرخ میتونه باعث شکستگی مجدد استخوان‌ بشه پاشون هم خودبخود بدون ضربه دراثر پوکی استخوان درحالی که ایستاده بودن شکست حتی اگرم‌میتونستن با این شدت پوکی استخوان من جرات دادن خیاطی به ایشونو نداشتم اکثر کارهای بازاری تو ذوق میزنن متاسفانه به ندرت لباس شیک واقعا توشون پیدا میشه مگر مزونهای خاص که تو مشهدم هستن اما قیمتا نجومی رفته بودم سجاد یک مانتوی ساده از دو نیم شروع میشد تا معمولش ۱۲ تا ۱۳ میلیون محله بالاشهر مشهد هست

سلام‌عزیزم همه روزه از ۱۱ تا ۲۰ بصورت یکسره هستیم❤️

آدرسمون : تهران_امامزاده حسن_کوچه خردپی ( معروف ب جعفر جینی)_کوچه سلطانی_پاساژکوثر_طبقه همکف_پلاک ۲۱۲ کت شلوار و پلاک ۲۲۶ لباس مجلسی

پیجش فکر کنم modpoosh_shop   یه همچین چیزیه

ممنونم ایشون بله قبلا خیاط بودن اما سالهاست کنارگذاشتن الان با واکر میتونن راه برن وچون پوکی شدید اس ...

چقدر سخت...خدا براتون حفظشون کنه❤️