2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 23 پست
نه مهم که نیست ولی خب شما کسی خوبی بهش کردی پشتت حرف بزنه میتونی بیخیال باشی؟بعد جلو همه تابلو کنه ک ...

من خودم مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد ، ده ساله من حرص خوردم از حرفای پشت سرم و کم کم شدم یه آدم بی اعصاب که باید واسه آرامشم قرص میخوردم و ایشون سر و مر و گنده به کارش داشت ادامه میداد، کی ضرر کرد؟منی که حرص خوردم، از یه جایی به بعد به خودم اومدم دیدم تو اوج جوونی دارم با خودم و زندگیم چیکار میکنم؟دیگه همونجا تمومش کردم،تمام حرصایی که میخوردم و تموم حاله بدی که بخاطر حرفاش داشتم را، همه را گذاشتم کنار...حداقل بذار حالم خوب باشه و شاد باشم که اگه میخواد بسوزه بیشتر بسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد ، ده ساله من حرص خوردم از حرفای پشت سرم و کم کم شدم یه آدم بی اعصاب ...

کار خوبی کردی عزیزم درستش همینه ولی ...‌‌‌.بهم حق بده 

کار خوبی کردی عزیزم درستش همینه ولی ...‌‌‌.بهم حق بده 

حق که صد در صد بهت میدم، ولی سعی کن از تجربه منی که رفتار و حرفای بقیه اذیتم میکرد و زندگیم را بخاطرش تلخ کردم و بعد فهمیدم ارزش نداشت درس بگیری، دوازده سال زندگی مشترک داشتم و ده سالش با حرص خوردنم گذشت که کاش نمیکردم این کارا با خودم...هنوزم وقتی تو اون شرایط قرار میگیرم این ناراحت شدنا میاد سراغم ولی باید ردش کنم بره که دیگه به گذشته برنگردم

QUOTE=315574464]برات مهم نباشه اگ با کم محلی بازم حرفی زد گیساشو بگیر بکش دور اتاق⚡😑🤝🏻[/QUOTE]

خخخخ رگباری استوری میذاره منو که بلاک کرده با پیج شوهرم میبینم