2777
2789
عنوان

جاری

574 بازدید | 23 پست

ما پنج تا جاری هستیم و من آخری هستم جاری یکی مونده به آخری صورت فوق العاده ضمختی داره تو فیلما عروسیمون که میذارم مثلا داره میرقصه همه میگن وای این جاری چرا شبیه مردا هست ..

وضع مالیش خوب نیست با شوهرش یک سره میجنگه ک شوهره همه جا پشتش بد میگه رفتارش با بچش افتضاحههههه کلا شخصیت داغونی داره و از همه مهم نره دماغ فوق العاده پهن و گنده‌ای داره باورم نمیشه من تاحالا کلامی پشت سر ش پیش کسی حرف نزدم چون اعتقاد دارم آدم کسیو مسخره نکنه .

چون من دماغمو عمل کردم ولی خیلی کوچیک نشده نشسنه پشت مم گفته خدا رحم کرد دماهشو عمل کرد اگه عمل نمی‌کرد چی میشد 

شوهرم بهش برخورد بهش پیام داد خیلی باهاش بد حرف زد هرچی گفتم هیچی نگو گوش نکرد بعد خونه مادرشوهر مهمونی بود بچشو فرستاد خودش نیومد بچه همیشه میومد سمت من بچمو بغل میکرد ولی ایندفه اصلا محل نمیذاشت آخرم گفته بود من بخاطر اینکه فلانی اونجا بوده نیومدم  واقعا یعنی چی چرا اون طلبکاره؟یک سره هم استوری تیکه دار میذاره واقعا چرا سر در نمیارم الان باید بهش گفت ببخشید که حرف مفت زدی؟

ولش کن اون بیچاره خودش زندگیش داغونه پیگیر حرفاش نباشید 

اخه ببین من که حرفی نزنم اصلا باهاش بعد بلاک کرده شوهرش اعتیاد داشت گرفتن بردنش کمپ پول نداشت اجاره خونه بده شوهرم چند ملیون پول بهش داد هیچکس به دادش نرسید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحاله باغی که شُغال باش قهره

همینو استوری کن

بعدم کلا آنفالوش کن

انگار همچین جاری نداری

پشت هم دیگه هم نه بد بگین نه خوب 

زندگی یعنی تجربه کردن چیزای جدید ✌️🤍(کاربر سابق )

جاری بازی در نیار .‌. اون اونطوری راحته ، شاید رفتار نگاه از بالای شما باعث این خرفش شده .‌‌ بی خیالش ،زندگیتو‌ بکن   

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الان فکرت درگیر همچین آدمیه؟بذار بگه عزیزم ، مگه مهمه؟

نه مهم که نیست ولی خب شما کسی خوبی بهش کردی پشتت حرف بزنه میتونی بیخیال باشی؟بعد جلو همه تابلو کنه که تو مهمونی بخاطر حضور یه فرد نیومده

اخه ببین من که حرفی نزنم اصلا باهاش بعد بلاک کرده شوهرش اعتیاد داشت گرفتن بردنش کمپ پول نداشت اجاره ...

متوجه شدم شما چی میگی ، من خودمم دو تا جاری دارم از اون بدذات ها 

ولی خب این آدم که میگی اصلا نرمال نیست زیر بار مشکلات له شده ، شما هیچ مقصر نیستی ولی وقتی کسی مریضه و میخواد خودشو رو شما تخلیه کنه بهش این فرصت رو نده 

بی‌تفاوتی بزرگترین جوابه