2777
2789
عنوان

خستمممم

173 بازدید | 12 پست

دوازدهم انسانیم و هیچی نخوندم تا الان و دهمو یازدهمم انباشتس خیلی ناامیدم نمیدونم چیکار کنم 

سال دیگع ام ک بخوام کنکور بدم معدل یازدهمم حسابه؟ کسی اطلاع داره؟ 

تورو خدا بگید چیکار کنم نمیدونم چطور بخونم نمیدونم چرا نمیخونم چرا تلاشی نمیکنم 

همه چیز به خودت بستگی داره.. تویی که آیندتو قراره بسازی.. زمان هم بی رحمه. اما صبور هم هست و بهت فرصت میده خیلی‌. پس قدر زمانتو بدون که خیلیا آرزوشونه برگردن به سنه تو.

درساتو با ذوق و شوق قبولی و موفقیت بخون.

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲🥲🥲اعتماد به نفس ندارم حس میکنم نمیتونم

منم مثه خودتم. چندسالته؟

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
10روز دیگه 18سالم میشه

همسنه تو که بودم و از خیلی سال قبل ترش تا الان که ۲۲ سالمه. یک عالمه فرصت و موقعیت خوب از دست دادم که اگر حتی یکیشونو هم سفت و سخت پیگیر می‌شدم الان یه فرد موفق و شاد بودم.

اما همین اعتماد به نفس نداشتنم همه چیو خراب کرد.. 

دوسته من.. تو مسیریو که من رفتم نرو. اعتماد به نفس نداری و قبول داری که نداری، پس با درس خوندن و موفقیت اعتماد به نفس ب دست بیار. ب فکر خودت و آیندت باش ن هیچ چیز دیگ. 

همسنه تو که بودم و از خیلی سال قبل ترش تا الان که ۲۲ سالمه. یک عالمه فرصت و موقعیت خوب از دست دادم ک ...

هیچ فرصتی ندارم 

من دهم رو نخوندم 

یازدهمو نخوندم 

دوازده رو حتی اگه بخونم برای کنکور چه کنم؟ 

اونارو چطور بخونم؟ 

بخدا خستم 

هیچ فرصتی ندارم  من دهم رو نخوندم  یازدهمو نخوندم  دوازده رو حتی اگه بخونم برای کن ...

پیاممو دوباره بخون دقیق‌تر، بهونه نیار. اگر کلا هیچی نخونی پس چیکار بکنی.. بخون، هرچی ک نخوندیو بخون. اینقدر بخون که ب چیزی که حقته برسی. ۴ سال دیگ ۱۰ سال دیگ. میگی کاش وقتی ۱۸ سالم بود میشستم بکوب همرو میخوندم. پس بخون :/

درکت میکنما.. منم خستم.. ولی کاش یکی تو ۱۸ سالگی من همین حرفارو ب من میزد و ب خودم میومدم

تو رشتت چی بود؟ 

تجربی.. من متأسفانه وقتمو برای خودم خرج نکردم. وقتم پولم احساساتم همه چیم خرج بقیه کردم و ی شخصی که کاملا زد همه چیمو خراب کرد و رفت.

پس از حاشیه ها و بهانه ها دور شو و ب فکر خودت باش

تجربی.. من متأسفانه وقتمو برای خودم خرج نکردم. وقتم پولم احساساتم همه چیم خرج بقیه کردم و ی شخصی که ...

من الا با یه نفر هستم حدود چهار ماهونیمه ولی خب زیاد وقتمو نمیگیره و بیشتر درکم میکنه ولی خب بازم حس میکنم وارد رابطه شدن اشتباهه محضه

من الا با یه نفر هستم حدود چهار ماهونیمه ولی خب زیاد وقتمو نمیگیره و بیشتر درکم میکنه ولی خب بازم حس ...

فقط ب فکر خودت باش الان تو این سن. رابطه و .. هم ب موقع خودش اتفاق بیفته بهتره