2777
2789
من اخرشهریور رفتم معاینه۱۵ تومن بود فکنم ۳ماهه .ولی زودترم بخوای فکنم بده اگه جاخالی داشته باشه

خوب خوبه من بیشتر میترسیدم ک‌چون دکتر عمومی هست ی استرس و ترس داشتم ولی با نظرات خیالم راحتشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی پس کارش حتما خوبه ک این همه میان پیشش دیگه درسته

خودت سربزن قبل وبعد عملاشو ببین قشنگ تحقیق کن ببین سبکی که عمل میکنه رو دوسداری 

ولی من روز عمل که رفته بودم مریضایی که توبخش بودن اونایی که باعظیمی عمل داشتن سرحال بودن خودمن خیلی حالم خوب بود ولی بیمارای اون یکی دکترا نه وضعیتشون جالب نبود

خوب خوبه من بیشتر میترسیدم ک‌چون دکتر عمومی هست ی استرس و ترس داشتم ولی با نظرات خیالم راحتشد

منم ترس داشتم خیلی ازفامیلامون جاهای دیگ باقیمت بالا عمل کردن اصلاجالب نشدن .به اینش فکرنکن تجربه ش بالاس من الان مشکل تنفسی ندارم روزی۲۰تا عمل کم نیس