2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم برم یا نه؟

226 بازدید | 29 پست

چندماه پیش با خواهرشوهرامو اینا رفتیم موج های ابی دخترمم بردم جاتون خالی کلی بهمون خوش گذشت، حالا دوستام میگن تاحالا باهم نرفتیم بیا بریم، حالا من ب دو دلیل عذاب وجدان دارم یکی اینکه دخترمو نمیتونم ببرم چون هم مدرسه داره هم اینکه بیشتر بخاطر هزینشه که زیاد میشه دونفری بریم دخترمم اولش ناراحت شد اما بعد بهش گفتم شماهفته پیش بادوستات رفتی اردو سینما حالانوبت منه که برم بعدم اونجا تنهایی مثل دفعه قبل دخترعمت نیست که باهم باشین، دوم بخاطر هزینه ی خودمه که میگم چون چندماه پیش رفتم الان واجب نیست برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند ساله استخر نرفتم .

و ممکنه تا سالها هم نرم .

برامم اهمیت نداره .

حتی باشگاه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ولی مادر من هر سری میرفت استخر به من نمی‌گفت  مثلا میگفت دارم میرم روضه😂😂😂

جدی؟من دخترمو چندماه پیش بردم با عمه هاش چون دخترعمش همسن خودشه تو قسمت بچه ها باهم بازی میکردن اما ایندفعه کسی نیست که بره باهاش بازی کنه