2777
2789

سلام عزیزان من ادم معتقد به خداوند و قران و اهل بیت هستم و میدونم طبق گفته های اینها فاال نباید بگیری امــت تو اینـ.نستاخیلی این پیج های فاال زیاده منم حدود ۱۰۰تا پیج فالوو کردم و هرروز یکی‌ش مینویسه امروز مثلا قمر در عقرب یا الان ساعت نحس یا الان همه کات میکنن منم خیلی خرافاتی هستم انقدر رو اینا باور کردم و بخودم تلقین کردم با نامزدم دعوام شد و الان دو هفتس قهریم😭😭😭😭چونکه قبل از دعوا خونده بودم تا ۲۵ابان بخاطر نمیدونم ماه تو نشان چی هست همه رابطه ها کات میشن😭😭😭وای دارم میمیرم  الان همشون انفالو کردم اما انرژی منفی سراسر وجودم گرفته همش گریه میکنم بی‌دلیل و میگن دلیلش ماه کامله تروقران کمکم کنین چیکارکنم انرژی منفی‌م بخوابه؟دعوام با نامزدم جدا شدیم مقصر دوتامون بودیم😭💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صوت قران بزار تو گوشت ارامش بگیری 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

وضو بگیر موقع اذان به مهر سجده طولانی برو انرژی منفی هات میره بیرون 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حالا خداروشکر مذهبی ای و اعتقاد نداری انقد فالو کردی

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

تو همونی نیسی میگفتی عشقت قبلا دختر خالشو میخاسه شماره دختره رو پیدا کرده بودی؟

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
2790
2778
2791
2779
2792