2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خودش هم داره تحصیل میکنه با تحصیل شما هم اوکی هست و تشویقت میکنه

عه چ خوب موفق باشن 

ولی من جهت مزاح گفتم کلا 

ولی کنجکاو شدم درموردشون گفتید مذهبی و چشم پاک اخه پسرای امروزه همشون ی جای کارشون میلنگه 🥲

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

عه چ خوب موفق باشن  ولی من جهت مزاح گفتم کلا  ولی کنجکاو شدم درموردشون گفتید مذهبی و چشم ...

عزیزم اینجوری نگو که همشون یه جای کارشون میلنگه چون دختری مثل من که تا الان با پسری نبوده و پاکه باید چیکار کنه؟ من کل امیدم اینکه خدا یه روزی یه آدمی مثل خودمو سر راهم قرار بده🥺

تو قرآن هم اومده که مردان پاک برای زنان پاک هستن

عه چ خوب موفق باشن  ولی من جهت مزاح گفتم کلا  ولی کنجکاو شدم درموردشون گفتید مذهبی و چشم ...

نه خدا رو شکر از همون اول هم اجتماعی بود هم چشم پاک و کار درست بیشار روی درآمد کار تحصیل و کمک به بقیه متمرکز هست البته باشگاه هم میره

پزشک

عزیزم اینجوری نگو که همشون یه جای کارشون میلنگه چون دختری مثل من که تا الان با پسری نبوده و پاکه بای ...

والا چمیدونم دیگ نمیشه ادم ب چشم بیناشم اعتماد کنه .. 

از بس اطرافیان رو دیدم ظاهر ی چیزین باطن ۳۶۰ درجه متفاوت تر و با ادعا تر.و ... ک...

نه خدا رو شکر از همون اول هم اجتماعی بود هم چشم پاک و کار درست بیشار روی درآمد کار تحصیل و کمک به بق ...

اسی عکس داداشتونو نمیزارید ببینیمش کنجکاو شدیم خو 🤣🥲

عزیزم اینجوری نگو که همشون یه جای کارشون میلنگه چون دختری مثل من که تا الان با پسری نبوده و پاکه بای ...

اتفاقا یکی از دخترهایه فامیلمون که خیلی پاک بود با یه پسری ازدواج کرد که اونم خیلی پااک بود و با هیچکس نبود فقط پسره معتاد از اب دراومد