2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاج سری شما قابل باشیم حتما. اگر شرایط بفرمایید

🤣🤣🤣

عزیزم من قصد ادامه تحصیل دارم ولی اگ عکس داداشتون بزارید شاید بیشتر درموردشون فک کردم تچکر 🤣🤣🤣🤣

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اگه مذهبی می‌خوان حوزه علمیه خواهران 😁

یکی از آشناهای ما مذهبی بود مادرش از اونجا براش پیدا کرد

همه نماز میخونن برای ترس از خدا و جهنمش ولییی من میگم نماز بخون برای آرامش خودت و دوستی با خدا😍 دوستی با خدا خیلیییی شیرینه گاهی شده نشستم دو ساعت با خدا پشت این و اون غیبت کردم 😆 وقتی با خدا درد و دل می‌کنی خیالت راحته جای حرفات امنه... و اینه احساس سبکی می‌کنی شاید جوابت و نده ولی مهم اینه از اعماق وجودت خبر داره و درکت می‌کنه خیلی حس خوبیه با اینکه از همه چی آگاهه ولی من هر اتفاقی بیفته تعریف میکنم براش 🥺 واقعا گاهی شده انقد حرف زدم اون وسطا دیدم دارم خدارو هم نصیحت میکنم فلان حرفی که تو قرآن زدی برا چیت بود خب سخت نگیر خداجون 😂😂 دوستی با خدا خیلیییی بهتر از دوستی با بنده هاشه به مرور متوجه میشی خواسته هات یکی یکی برآورده میشه چرا چون انقدر بهش نزدیکی که دلش نمیاد حسرتی تو دل دوستش بمونه هیچ دوستی یه طرفه نیست ...🤭چقد حرف زدم 😊....تا اینجا اومدی میشه برای شفای همه مریضا یه صلوات بفرستی و برای خانومایی که باردار نمیشن دعا کنی انشاالله دامنشون سبز شه 😍🙏
خب به نظر شما خوبیش چیه ؟ کسی که داداشت باید خوشش بیاد و بپسنده چرا باید اول خانوادش انتخابش کنن&nb ...

نمیدونم. اخه اصلا چشمش دنبال بقیه نیست خیلی پاکه🌹🌹

پزشک

سلام چون عجله ای نیست پس وقت میذارم و با خانومای بیشتری معاشرت میکنم و بکی مثل خودش پیدا میکنم  ...

اینم یادم رفت بگم 

اگر برادرتون توی محیط آکادمیک هست یعنی استاد دانشگاه یا مدرس هستن ، دختری رو انتخاب کنید که تحصیلکرده باشه 

منظورم اینه فردی رو انتخاب کنید که از نظر فکری به هم نزدیک باشن 

من خودم برای دوستم دنبال فرد مناسبم تا لطفشو جبران کنم. دوست من هم شاغله هم تحصیلکرده. خانواده مذهبی داره ولی سنتی نیستن. یعنی دوست من با اینکه خودش مذهبی هست و خیلی رعایت میکنه، سفر خارج از کشور رو خانوادش اجازه دادن بره 

حالا اگه شما فکر میکنید دوست من مناسبه تا اینجا ، شرایط برادرتونو یکم بفرمایید

اگه هم نه، شبتون بخیر 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

نمیدونم. اخه اصلا چشمش دنبال بقیه نیست خیلی پاکه🌹🌹

چشمش دنبال بقیه نباشه فقط دنبال کسی باشه که واسه ازدواج بخواد انتخابش کنه 

مثلا اگر به زن متاهل نگاه کنه با وجودی که میدونه اون خانم متاهله معنی این‌میشه چشم ناپاک نه که وقتی قصد ازدواج داری بخوای کسی رو نگاه کنی