2777
2789
عنوان

درد دلتنگی

384 بازدید | 6 پست

جایی خوندم کسی که درد دلتنگی رو تحمل کنه، بقیه دردا براش چیزی نیست.

تو حدود یه هفته س رفتی

دلیلی رو گفتیو رفتی ، اما من قانع نشدم

هر روز خاطرات یکسال و نیم گذشته رو مرور میکنم، برام سواره چطوری این حجم از دوست داشتنت رو فراموش کردی. من یواش یواش عاشقت شدم، اما تو همون روز اول

اما چطور با به دلیل ساده و قابل حل رفتی 

بارها پیام دادم، خوندی و جواب ندادی

همینکه میخونی، برام جای امیدوار به

ولی من وانستادم که تو رو دوست داشته باشم و تو برنگردی

من بر میگردونمت، بقیه میگن ارزش داره برگرده

جوابم با قاطعیت بله

من چله رو صد بارم بشه ادامه میدم

ذکر هامو تا روزی که بیای و زندگیم ادامه داشته باشه، زیر لب تکرار میکنم.

نمیشه تو رو دوست داشته باشم، اما تلاش نکنم

اصلا تو کتم نمیره که نداشته باشمت

من میدونم تو هم اون همه ذوق و دوست داشتن رو نمیتونی کنار بذاری ، برمیگردی مطمئنم

ولی ای کاش زودتر 

از دوریت دارم پر پر میشم

اه تو چقدر منی...فقط میدونی فرقمون چیه...من موندم چطوری هشت نه سال رو فراموش کرد...میدونی منم دارم انواع ذکر و چله ها رو انجام میدم منتظرم.....واسه من دیگ داره نشون میکن ولی من امید دارم....   تو چ چله هایی میگیری؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اه تو چقدر منی...فقط میدونی فرقمون چیه...من موندم چطوری هشت نه سال رو فراموش کرد...میدونی منم دارم ا ...

چله آیت الله حق شناس رو نصفه

چله نوید صفری رو برای بار دوم

چله نادعلی

پنج شنبه ها ۱۴ ناد علی

هر کسی ذکری رو میگه انجام میدم، ذکرها رو یادم نیست

هر روز ۱۰۰ تا صلوات رو دارم

هر روز زیارت عاشورا و نادعلی 

حسن میگه برمیگرده ، مطمىنم برمیگرده ، امیدوارم اینقدر دیر برنگرده که دیگه نخوامش، اینقدر دلخور شده باشم که نبخشمش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چله آیت الله حق شناس رو نصفه چله نوید صفری رو برای بار دوم چله نادعلی پنج شنبه ها ۱۴ ناد علی هر ...

من خیلی دلخورم ازش خیلی...ولی میخامش باز... حتی اگ ی روز با دو بچه برگرده..منم همه رو با جون و دل انجام میدم همه ذکر ها رو...من همه زندگیمو براش گذاشتم..واسه من ممکن امشب یا تو این شبا خدای نکرده نامزد کنن ...من امید دارم برگرده...من خیلی سختی کشیدم.گاهی نمیشد ماهی ی بار هم بش بزنگم چقد گریه..خیلی سختی کشیدیم اونم خیلی اذیت شد .شاید دیگ خسته شد شاید دیگ میدونست هیچ جوره خانوادش قبول نمیکنن...من حتی اگ دوسمم نداشته باشه میخام باهاش زندگی کنم چون من میدونم چقد منو میخاست ..عشقو تو چشاش میدیدم...ینی میشه خدا بهم برش گردونه...من از خدا میخامش 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

برگشت؟

ن هنوز گلم