2777
2789
عنوان

دنیای موازی

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 39 پست

منم به این موضوع های فلسفی خیلی علاقه دارم، به نظرم وجود حهلن موازی دور از واقعیت نیست، چیزیه که میتونه این همه تبعیض تو جهان رو توجیه کنه

مثلا یکی اینجا زاغه نشینه ولی تو جهانی موازی خییییییلی ثروتمنده. 

یا مثلا بعد مرگمون افرادی شبیه به خودمون میبینیم که با انتخاب های متفاوت سرنوشت متفاوت داشتن

کاربر قدیمی
اره واقعا من به کسایی که میتونن پرواز روح تجربه کنن حسودیم میشه دوست دارم بی وزنی روغیرمادی بودن رو ...

من یبار تجربه کردم که روحمو بالای بدنم دیدم خیلی ترسناکه اما اگه بتونی کنترلش کنی جالبه

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تئوری نیس ابجی خیلی اتفاقایی افتاده در این مورد  مسافرایی ک تو پاسپورتشون از کشورای میان ک اص ...

سایت یا مقاله ای میشناسین کاملتر گفته باشه و معتبر باشه؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

آره مخصوصا بعد شنیدن یه داستان دیگه بیشترم شد باورم و انگاری راسته البته عاقلانه نگاش کنیم خیل ...

مرسی میبینم ویدئوشو

چن تاشو دیده بودم قبلا منطقیه حرفاش 

منم به این موضوع های فلسفی خیلی علاقه دارم، به نظرم وجود حهلن موازی دور از واقعیت نیست، چیزیه که میت ...

آره اینکه ورژنای مختلفی از تو وجود داشته باشه که هر کدوم تو شرایط مختلفن یکم میتونه تبعیض ها رو جبران کنه 

مرسی میبینم ویدئوشه چن تاشو دیده بودم قبلا منطقیه حرفاش 

اره دلیل و مدرک میاره. از چیزی که حرف میزنه عکس و فیلم باشه نشون میده. آدرس میده

مثل بعضیاشون چرت و پرت تحویل نمیده.

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
اره دلیل و مدرک میاره. از چیزی که حرف میزنه عکس و فیلم باشه نشون میده. آدرس میده مثل بعضیاشون چرت و ...

غیر جهان موازی کدوم موضوعشو دیدی و خوب بوده؟ بگو منم ببینم

غیر جهان موازی کدوم موضوعشو دیدی و خوب بوده؟ بگو منم ببینم

من پرونده هارو و داستانارو همه رو میبینم😅واقعا جالبن. الان چند وقته فیلترررم کار نمیکنه نرفتم. یادم نمیاد 😅

غیر چت ترسناکا و اینارو دوست ندارم.چیزای واقعی دوست دارم 

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
من پرونده هارو و داستانارو همه رو میبینم😅واقعا جالبن. الان چند وقته فیلترررم کار نمیکنه نرفتم. یادم ...

مرسییی