2777
2789
عنوان

دنیای موازی

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 39 پست
چندروز پیش کتابخانه نیمه شب رو خوندم موضوش همینه

منم خوندمش و خیلی دوسش دارم

کاش ما هم میتونستیم تجربش کنیم

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

جهانی به موازات جهان ما وجود داره،هروسیله ای ک تو این جهان باشه اونورم هست،یا هرآدمی،ولی این ب این م ...

جالبه تشکر وقت گذاشتی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه تشکر وقت گذاشتی

خواهش میکنم کاری نکردم

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

خواهش میکنم کاری نکردم

💐

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

کتاب پرواز روح مایکل نیوتن اگه به این مباحث علاقه داری بخون ،خودمم دیشب تو اینیستا از یکی شنیدم هنوز دانلود نکردم

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

اگر این موضوعات براتون جذابه پیشنهاد میکنم کتاب (کتابخانه نیمه شب) رو بخونید. خیلی قشنگه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
بله البته فعلا در حد تئوری مونده اما جذابه اگه واقعیت داشته باشه

تئوری نیس ابجی

خیلی اتفاقایی افتاده در این مورد 

مسافرایی ک تو پاسپورتشون از کشورای میان ک اصلا همچین کشوری تو کره ی زمین نیستش و یهو غیب میشن 

آره

مخصوصا بعد شنیدن یه داستان دیگه بیشترم شد باورم

و انگاری راسته

البته عاقلانه نگاش کنیم خیلی بی معنیه توی این جهان به این بزرگی که هنوز تهشو پیدا نکردن فقط کره زمین قابل سکونت و ما آدمای زمین فقط باشیم.

بی معنی میشه 🤷🏻‍♀️ قطعا کرات دیگه ای هستن . انسان های دیگع شاید رنگا اونجا اسم دیگه دارن.شاید اونجا مثلا مثل اون داستان بنده خدا گوجه بنفشه

روایت کاملش یادم نیست اما تو یوتیوب تو پیج مایا دیدم . انگاری اون مدارک تو گوگلم بزنن میاد👌🏻

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
میشه توضیح بدی 

این اتفاق بارها و بارها تو کشور و شهرهای مختلفی پیش اومده

انگاری ت فرودگاه مسافرایی ک از کشورای دیگه میان

برای ورود پاسپورتاشونو تحویل میدن تا بررسی بشه و بیان به کشوری ک سفر کردن 

حالا یکی از پاسپورتای مسافرا 

میبینن از کشوری اومده ک هیچ جای دنیا همچین کشوری به اون اسم وجود نداره 

حتی نقشه ی جهان رو میزارن جلوش و میگن کشورت کجاست؟ و اون میگه این نقشه رو اصلا من نمیشناسم 

و بعد از چند روز غیب میشه

معلوم میشه ک از دنیای موازی از ی کره ی دیگه اومده بوده ..