2777
2789
عنوان

درد زیر بغل

224 بازدید | 13 پست

بچه ها سلام یه مدت زیر بغلم درد میکنه اخساس سنگینی دارم یکمم ورم کرده به نظرتون چی میتونه باشه امکان داره از کار کردن باشه یا غده های لنفیم حساس شده باشه چوندبعد از حموم از زینک اکساید و مام استفاده کردم به شدت زیر بغلم سوخت و درد گرفت بعد از اون روز این طوری شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزار بار همه گفتن زینک  نزنید واسه غدد لنفاوی مضره اصلا کو گوش شنوا. دیگه نزن و زود برو دکتر غد ...

من اصلا نشنیده بودم و چون بیشتر میگفتن ضرر نداره از مامان ضررش کمتره من استفاده میکردم 🥺

من اصلا نشنیده بودم و چون بیشتر میگفتن ضرر نداره از مامان ضررش کمتره من استفاده میکردم 🥺

نه نزن همون مام هم حواست باشه مدلی استفاده کن که فاقد آلومینیوم باشه(روشو بخون آلومینیوم دیدی استفاده نکن بدون اون هم گیر میاد) 

بعدش چیکار کردید الان بهتر شدید ؟ 

قرص داد مصرف کردم متاسفانه دیگ پیگیری نکردم هرزگاهی حساس میشه مثلا موقع حمام ک بخوام لیف بکشم درد میگیره حالا فرصت کنم میرم مجدد دکتر

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)