2777
2789
عنوان

دلم از دست شوهرم خیلی گرفته

330 بازدید | 7 پست

عقدیم ولی بنابه دلایلی توی خونه ایم امروز از سرکار برگشتم بهش زنگ زدم حالم بده تب دارم میرم خونه بخوابم میدونستم اونم امروز قرار داره با دوستاش بره بیرون گفت بیام پیشت گفتم نه برو ی ساعت بعد زنگ زد شارژ گوشیم کمه خاموش میشه بعد از ساعت ۵هرچی اسمس میدم جواب نمیده زنگم زدم گوشیشو برنداشت هم نگرانشم هم دلم ازش گرفته

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

مردا همینن عزیزم هم بهت گفته بیام گفتی ن

و بهتم گفته که شارژ ندارم با خودش میگه زنگ نمیزنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چرا دلت گرفته چرا زنگ میزنی اصلا نمیتونم درکت کنم چته

چون تنهام هیچ وقت موقع شب تنهام نمیزاشت مخصوصا امروز که بهش گفتم حالم خوب نیس

خب گفته بیام پیشت گفتی نه بعد هم نگرانی و زنگ زدن نداره بنده خدا زنگ زده گوشیم شارژش تموم داره میشه

اخه گوشیش روشنه جواب نمیده 

اخه گوشیش روشنه جواب نمیده 

خب شاید سایلنته به هر حال همیشه که نباید در دسترس هم باشین شاید تو دوران عقدم با همسرم انگشت شمار به شوهرم زنگ میزدم همیشه اون میزنگید اینقدر قابل دسترس نباشین زن نازه و مرد نیاز