2777
2789
عنوان

اگه مردی بمیره...

150 بازدید | 8 پست

و زنش بره مهرشو بذاره اجرا و پدرشوهرش مجبور بشه مهریه رو پرداخت کنه، برای پدر شوهر هم مهرو قسط بندی می کنن؟؟

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

مهریه حق دینی هست و پدرشوهر و هیچ کس دیگه غیر از شوهر وظیفه پرداختشو ندارن مگر اینکه پدرشوهر ضمانت ک ...

نه اینجور نیست، پدرشوهر باید مهرو بده

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اینجور نیست، پدرشوهر باید مهرو بده

اصلا امکان نداره فقط در همون صورت که گفتم

و اگه مرد فوت کنه اول از مال و اموالش مهریه زنش رو میدن اگه چیزی موند تقسیم میشه چون مهریه ، دین هست و اول دیون پرداخت میشه 

اصلا امکان نداره فقط در همون صورت که گفتم و اگه مرد فوت کنه اول از مال و اموالش مهریه زنش رو میدن ا ...

خب  قبل اینکه مالش انحصار وراثت بشه و بین وراثش تقسیم بشه مهریه رو بر میدارن یا بعد از انحصار وراثت؟ 

اصلا امکان نداره فقط در همون صورت که گفتم و اگه مرد فوت کنه اول از مال و اموالش مهریه زنش رو میدن ا ...

نه عزیزم همسایه ما همسرش فوت کرد و رفت مهریش رو گذاشت اجرا الان جلو چشم خودمون پدر شوهره داره اونقدری که دادگاه تعین کرده به عروسش مهریه میده

نه عزیزم همسایه ما همسرش فوت کرد و رفت مهریش رو گذاشت اجرا الان جلو چشم خودمون پدر شوهره داره اونقدر ...

من درسش رو خوندم عزیزم 

حتما داره از حقوق پسرش میده وگرنه هیچ دادگاه و قانونی همچین حکمی نمیده مگر اینکه پدرشوهر از مهریه ایشون ضمانت کرده باشه 

تموم شد و رفت