2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو اصل هدف شولدرز بزن بعد بیا بیرون یکی دو ساعت بعد دوباره برو موهاتو با شامپو مخصوص شپش بشور یه ماه هفته ای یبار اینجوری کنی میرن من ۳ بار تجربه شو دارم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

تمام روسری هات گیره موهات شونه ملاحفه روبالشتی همه رو یا با آب جوش بشوز یا دوروز بذار آفتاب یا هرشب اتو کن جارو بکش

اول شامپو مخصوص بزن بعد سس مایونز هرروز تا یه هفتع بزن با شونه شوش شونه کن

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
شپش باید چند روز بکووووب تمییز کاری کنی تا نابود بشن  امروز‌ بری حمام دوباره چند روز بعد هیچ‌ف ...

هرررروز میرم حموم هر روز ، با تاید با شامپو با هرچی بگی شستم موهامو البته بگم فقط دوبار شپش دیدم دیگه ندیدم فقط سرم بشدت میخاره

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
پست بذارید بره بروزشده ها بچه ها بیاین کمک🙏

داریم بهت میگیم دیگه،فقط باید چند روز کارتو بکنی جنگ با شپش ،هر روز بگزره تخما باز میشن و قبلیا هم تخم میزارن.هی تخما رو بکش هی با شونه فلزی شونه کن.برو حموم اسپری به سرت بزن.نرم کننده بزن شونه کن.برای لباس و ملافه اسپری درمین بزن