it_meliw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 360 عنوان انشا 67 بازدید | 4 پست بچه ها من باید واسل فردا انشا بنویسم ولی هیچ موضوعی به ذهنم نمیاد میشه یه موضوع جالب مثل کهکشا یا اقیانوس بگیننن 1402/08/06 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23636 پاییز معمولا راجع به این مینوشتم😂 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
it_meliw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 360 پاییز معمولا راجع به این مینوشتم😂 🙂😂منم همیشع درباره فصلا مینوشتم ولی معلممون گف دفعه بعد نمره کم میکنم باید حتما موضوع های جالب باشننن
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23636 🙂😂منم همیشع درباره فصلا مینوشتم ولی معلممون گف دفعه بعد نمره کم میکنم باید حتما موضوع های جال باشن ... راجع به نهنگ ها بنویس من تو زبان یه اسپیکینگ راجع بهش داشتم خیلییییی حیوون های عجیبین سرچ کن فکر کنم تنها حیوونیه که خودکشی میکنه اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
it_meliw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 360 راجع به نهنگ ها بنویس من تو زبان یه اسپیکینگ راجع بهش داشتم خیلییییی حیوون های عجیبین سرچ کن& ... موضوعش باعالهه ولی معلممون گفته یه موضوعی باشه که بتونین به ۷ تا کلمه ربطش بدین مثلا کهکشان به سیاره و ستاره وآسمون و خورشید ...اینا میشه ربط داد یا موضوع دریارو میشه به ماهی و اسمون ابر و ..