2777
2789
مال منم همینه  اصلا نگاه اولش رو فراموش نمیکنم خیلی‌ مثل فیلما بود 😭🥲

زیاد میبینین همو؟ صبر کن خودش بیاد پیشنهاد بده اول حتما، ولی با نگاهت بهش بفهمون توام خوشت اومده

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زیاد میبینین همو؟ صبر کن خودش بیاد پیشنهاد بده اول حتما، ولی با نگاهت بهش بفهمون توام خوشت اومده

نه میدونی مثلا گاها هم رو می‌دیدمش یه موقع هایی خیره میشد یه موقع هایی کلا مثلا نگاه نمی‌کرد با اینکه اونجا بودم یه مدت هفت هشت ماه هم رو ندیدیم 

بعد ببین مال من اینطوری هست که حتی صداشم نشنیدم 

خلاصه الان میدونم چه موفع هایی میتونم ببینمش ولی جرئت ندارم دورش برم میترسم نگاه نکنه یا کلا رو نده برا همون از دور میبینمش 

نه میدونی مثلا گاها هم رو می‌دیدمش یه موقع هایی خیره میشد یه موقع هایی کلا مثلا نگاه نمی‌کرد با اینک ...

چرا برو ببینتت ولی یطوری ک نفهمه بخاطر اون رفتی و تابلو نشه، خیالت راحت هیچی نمیشه

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ