2777
2789

بزارین شاید تونستم

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

مال کدوم فصله؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار ببینیم چیه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
۱

بزارید شاید تونستم

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

بزار فصل ۱ چیزی نداره ک 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

واقعا بالاتر از سطح کتابه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜