علاقه با همین توجه های کوچیک کم کم ایجاد میشه ، اشتباه کردی عزیزم ، وقتی بهت توجه کرده یا خواسته خوشحالت کنه دلشو شکستی ، یه طوری از دلش در بیار از هدیه اش استفاده کن یا تشکر و معذرت خواهی کن
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ببین حالا دیگه همسرشی ...دیگه به خواست این و اون نداره....والا همه اونایی هم که به خواست خودشون ازدواج کردن خوشبخت نشدن...ببین شوهرت چقدر با شعوره با کادو خواسته ار دلت در بیاره تو اینجا بد رفتار کردی
اینکه بمونی و اینطوری زندگی کنی تهش اینکه یه عشق بدون ازدواج تو زندگی برای دوتاتون پیش میاد .
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾