بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پسرم از وقتی دنیا اومده دهنش برفک داره الان ۶ ماهشه هی قطره نستانین میگیرم میرم دو روز خوب میشه بعد دوباره بازم میاد نمی دونم چه کنم چقدر دارو بدم اخه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من پسرم از وقتی دنیا اومده دهنش برفک داره الان ۶ ماهشه هی قطره نستانین میگیرم میرم دو روز خوب میشه ب ...
بردی ازمایش بده؟ شاید کمبود ویتامینی چیزی داره
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
به نظرم عادی نیس بردینش دکتر؟ شاید یک مشکلی هس که آفت میزنه
اره بابا چند بار بردیم میگن همون قطره رو بده همشون هم متخصص هستن نمیدونم والله
همین که گفتین خریدم و زدم با اینکه خیلی اول درد داش ولی بعدش خیلی خوب شدم😁❤ الانم یکم مونده ولی خب درد خیلی کمی داره و میتونم غذا بخورم بازم یک دنیا تشکر ازتون💚🙏🏻
ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!