2821
2789
عنوان

دارم میمیرم😭

317 بازدید | 13 پست

چهار روزه جلوی زبونم یک آفت زده که بزرگه ، امروز خیلی بزرگتر شده به حدی که نمیتونم از دردش چیزی بخورم یا حرف بزنم 

راهکاری برای درست شدنش دارین؟ قرص؟ قطره؟ 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از کمبود ویتامینc من شنیدم آب عدس توی دهنت نگاه دار یعنی عدس بزار پخته بشه اون ابش

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

من پسرم از وقتی دنیا اومده دهنش برفک داره الان ۶ ماهشه هی قطره نستانین میگیرم میرم دو روز خوب میشه بعد دوباره بازم میاد نمی دونم چه کنم چقدر دارو بدم اخه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من پسرم از وقتی دنیا اومده دهنش برفک داره الان ۶ ماهشه هی قطره نستانین میگیرم میرم دو روز خوب میشه ب ...

بردی ازمایش بده؟ شاید کمبود ویتامینی چیزی داره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من پسرم از وقتی دنیا اومده دهنش برفک داره الان ۶ ماهشه هی قطره نستانین میگیرم میرم دو روز خوب میشه ب ...

به نظرم عادی نیس بردینش دکتر؟ شاید یک مشکلی هس که آفت میزنه

با اب نمک شست شو دارم به حدی سوزش داشتم که مردم🤦🏻‍♀️

نمک بریز روش سوزش داره ولی خشک میشه 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
بردی ازمایش بده؟ شاید کمبود ویتامینی چیزی داره

چند بار دکتر بردیم همشون فقط همون قطره رو میدن 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
به نظرم عادی نیس بردینش دکتر؟ شاید یک مشکلی هس که آفت میزنه

اره بابا چند بار بردیم میگن همون قطره رو بده همشون هم متخصص هستن نمیدونم والله 

افتین ژل

عزیزم دستتون درد نکنه سه تا حمد خوندم براتون❤ 

همین که گفتین خریدم و زدم با اینکه خیلی اول درد داش ولی بعدش خیلی خوب شدم😁❤ الانم یکم مونده ولی خب درد خیلی کمی داره و میتونم غذا بخورم بازم یک دنیا تشکر ازتون💚🙏🏻