2777
2789
عنوان

گند زدم امروز

257 بازدید | 22 پست

امروز از صبح تا الان تو جام بودم 

کلی کلاس داشتم ولی دانشگاه نرفتم فقط به گذشتم فکر کردم و خوابیدم

نه ناهاری خوردم نه صبحونه نه با دوستام که پیام دادن حرف زدم

نه برای مامانم دکتر رفتم براش وقت بگیرم

نه دوستم که سفارش داده بودم دستش تحویل بگیرم جواب دادم

گاهی وقتا حس میکنم لایق چیزایی که می‌خوام نیستم 

هیچکس هم دوسم نداره چون از عهده چیزی برنمیام

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

منم تو این روزا همینم حس میکنم شخصیت منفوری دارم دوستامم دارن کم میشن چون سین نمیکنم اصلا حالم خوب نیست 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگو این حرفو بحث لیاقت نیس تنبلی میکنی اگه یکم اراده و پشت کار داشته باشی همه چی درست میشه

اولا فدات شم

دوماً واقعا گاهی خودمو لایق چیزی نمی‌دونم که براش تلاش کنم رقابت کنم شاید برمیگرده به آسیب های کودکیم

عزیزم هممون یه وقتایی بی حوصله میشیم و دلمون نمیخواد هییییچ کاری انجام بدیم، طبیعیه

کاری که فکر میکنی حالتو بهتر میکنه انجام بده به چیزای خوب فکر کن

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

بعضی وقتها پیش میاد اینجور روزها آدم حوصله ی هیچ کاری رو نداره انگار یه مرخصی میخواد از همه ی برنامه های زندگیش و این دلیل بر بی لیاقتی نیست فقط یخورده خسته بودی هیچ اشکال نداره به خودت سخت نگیر

منم تو این روزا همینم حس میکنم شخصیت منفوری دارم دوستامم دارن کم میشن چون سین نمیکنم اصلا حالم خوب ن ...

منم سین نمیکنم بهشون کلی توضیح میدم عمدی نیست حالم خوب نیست گاهی روزا حس اینکه کسب منو اینجوری نخواد میگیرم 

اولا فدات شم دوماً واقعا گاهی خودمو لایق چیزی نمی‌دونم که براش تلاش کنم رقابت کنم شاید برمیگرده به ...

خدانکنه

پیش میاد برای هممون روزایی که حوصله هیچ کاریو نداشته باشیم

خودتو سرزنش نکن از فردا با پشت کار یه روز عالی رو شروع کن

عزیزم هممون یه وقتایی بی حوصله میشیم و دلمون نمیخواد هییییچ کاری انجام بدیم، طبیعیه کاری که فکر میک ...

دانشگاهم رو نرفتم یه سال و خونوادم نمیدونن چقدر عقب افتادم این اذیتم می‌کنه🥺🤦🏻‍♀️ بازم مرسی ازت

بعضی وقتها پیش میاد اینجور روزها آدم حوصله ی هیچ کاری رو نداره انگار یه مرخصی میخواد از همه ی برنامه ...

ممنونم ازت حرفایی که زدی باعث شد احساس تنهایی نکنم ❤️

خدانکنه پیش میاد برای هممون روزایی که حوصله هیچ کاریو نداشته باشیم خودتو سرزنش نکن از فردا با پشت ...

باشه با اینکه نمیشناسمت ممنونم ازت سعیمو میکنم جبران کنم ❤️🫂

دانشگاهم رو نرفتم یه سال و خونوادم نمیدونن چقدر عقب افتادم این اذیتم می‌کنه🥺🤦🏻‍♀️ بازم مرسی ازت

عزیزم بی دلیل که این کارو نکردی، شرایطشو نداشتی حالا یا جسمی یا مالی یا روحی روانی فرقی نمیکنه به چه دلیلی، دیگه بهش فکر نکن، گذشته اسمش روشه تموم شده رفته، مهم الانه و آینده. 🌺🌺🌺

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃