2777
2789
عنوان

بیایین..

88 بازدید | 13 پست

خانوما من اومدم اینجا مشکلمو گفتم ی اقایی خودشون ب عنوان خانوم مشاور معرفی کردن منم توی روبیکا باهاشون چت کردم ازمسائلم گفتم خواهش میکنمب هیچکس اعتمادنکنید 

🕊✨🤲🏻

پیش میاد

بلاک کن

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شماره منوداره باشماره توی روبیکاباهاش چت کردم ادماینقدر پست 

دیگه شده دیگه

حرص بخوری درست میشه؟

خیر

از همه جا بلک لیست بذارش

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
دیروز هم یکی توی سایت دیوار دوست پسر گرفته بود حالا فهمیدم چرا مدیر سایت دیوار را بازخواست کرده بود ...

اینجا همه جورادمی هست من بقدری حالم بود باگریه براش وویس میدادم صحبت میکردم حالم خوب بشه تا فهمیدم اقاست روبیکامودیلیت زدم شروع کرد پیام دادن ب حرفای رکیک زدن 

🕊✨🤲🏻

اینجا مطب دکتر نیست سایت دیوار هم خدایی هدف اصلیش خرید و فروش جنس بوده چرا توی هر سایتی مردم دنبال ...

من دنبال رل نبودم حال خوبی نداشتم خواستم خیرسرم باهمجنس خودم درد ودل کنم بعدمتوجه شدم اقاست 

🕊✨🤲🏻