2777
2789
عنوان

خواستگاری!!

162 بازدید | 12 پست

امروز رفته بودم کلاس زبان ، خیلی وقته میرم ، بیشتر از ۵ سال...بعد همه استادای اونجا رو دیگه میشناسم...یکی از استادای اونجا که اتفاقا استاد محبوبمم هست و چند سال از من بزرگتره فقط و کلا خیلیی خیلیی باهم صمیمی هستیم ، منو واسه داداشش خواستگاری کرد و نظرشو راجب برادرش از من پرسید...من که اون لحظه فقط یکم خندیدم چون نمیدونستم واقعا باید چی بگم و به بهونه اینکه کلاسم شرو میشه الان پاشدم رفتم...نمیدونم قطعا ممکنه دوباره بحثشو بکشه...بنظرتون به مامانم اینا بگم؟اصلا گیج شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه نمیخوای ردش کن  سخت نیست که

راستش اصلا نمیدونم چی میخام...

از یه طرف خانواده بسیار سرشناس و خوبی اند ، پسره هم پسر تحصیل کرده و کاری هستش...اصلا کانادا بوده یه مدت...از یه طرفم میگم خب من این پسرو زیاد نمیشناسم و سنمم کمه واقعا برای ازدواج...مرددم بگم به مامان یا نه

راستش اصلا نمیدونم چی میخام... از یه طرف خانواده بسیار سرشناس و خوبی اند ، پسره هم پسر تحصیل کرده و ...

به مامانت بگی یا نگی چیزی رو حل نمیکنه 

آخر سر خودت باید تصمیم بگیری

در ضمن اگه ترست از اینه که نمیشناسیش ، بیان یه مدت رفت آمد کنی تقریبی آشنا میشی باهاش 

به مامانت بگی یا نگی چیزی رو حل نمیکنه  آخر سر خودت باید تصمیم بگیری در ضمن اگه ترست از اینه ...

اخه از این جهت میگم به مامانم بگم یا نه چون خانوادم میشناسن اونا رو تقریبا...و شاید بتونه راهنماییم کنه ولی نگرانم باز اشتیاق نشون بده نسبت به این موضوع...و اره تصمیم گیری با خودمه ولی نمیدونم چیکار کنم

۱۹ ساله هستم

خب هدفت چیه تو زندگی؟اگه اهداف مشخص داری و اولویتت رسیدن به اوناست اول فعلا قیدشو بزن یا نه اگه ازدواجم تو برنامه هاته فرصت آشنایی به طرف مقابل بده توآشنایی مشخص میکنه طرف مانع رسیدن به اهدافت نیس میتونی کنار ازدواج به هدفاتم برسی

اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما
خب هدفت چیه تو زندگی؟اگه اهداف مشخص داری و اولویتت رسیدن به اوناست اول فعلا قیدشو بزن یا نه اگه ازدو ...

درست میگی...ولی موضوع اینه میخاستم این اتفاق تو دانشگاهی جایی بیوفته که خودم آشنایی اولیه رو راجب طرف داشته باشم...

درست میگی...ولی موضوع اینه میخاستم این اتفاق تو دانشگاهی جایی بیوفته که خودم آشنایی اولیه رو راجب طر ...

هیچ ایرادی نداره مکان آشنایی،وقتی شناخت تقریبا ازشون داری و میدونی آدمای سرشناسین،میتونی دوره آشنایی رو شرو کنی اصولی بری جلو مشاوره بگیری، به چالش بکشونیش تا بدونی با معیارات اوکیه یا نه،سنتم خوبه،تا عقد و ازدواج زمانم میبره دیگه،ازدواج عاقلانه هیچ ایرادی نداره سن پایین باشه البته زیر ۱۸ نه دیگه،به شرطی که طرفت آدم باشه و باعث پیشرفتت بشه

اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما
هیچ ایرادی نداره مکان آشنایی،وقتی شناخت تقریبا ازشون داری و میدونی آدمای سرشناسین،میتونی دوره آشنایی ...

اهدافم برام مهمه ، امسال دانشگاه دارم میرم ولی میخام دوباره کنکور بدم...بقول شما میشه آشناشیم دیگه...فردا با همون دوستم قرار دارم...اگه شد تا فردا به مامانم میگم درباره اش