2777
2789

اوووووووووووووو

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

فحش برا چی حالا؟! 

به کارینا کاپور سلام برسون بگو دوسش دارم 😍😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی سال قبل رفتم

با تور بری بهتره چون هند حمل و نقل عمومی خوب نداره

اگرا جیپور دهلی میری؟ یا گوا اینا؟

6 روز حدود 35 درمیاد با پرواز و هتل و صبحانه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چند سال پیش دختر خاله من رفت هند هم بازدید هم تحصیلی ..

2 هفته موند کارش به بیمارستان کشید ..برگشت ایران

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
من خیلی سال قبل رفتم با تور بری بهتره چون هند حمل و نقل عمومی خوب نداره اگرا جیپور دهلی میری؟ یا گ ...

چطوری تحمل کردی

دختر خاله من تحصیلی ام رفت 2 هفته موند بمارستان کشید کارش

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
چند سال پیش دختر خاله من رفت هند هم بازدید هم تحصیلی .. 2 هفته موند کارش به بیمارستان کشید ..برگشت ...

طفلک سفر آخرش شد😂😂😂😂

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
چطوری تحمل کردی دختر خاله من تحصیلی ام رفت 2 هفته موند بمارستان کشید کارش

کیف کردم 

احمداباد رفته بودم برای یه کار

عشق خرید از درشکه دارم و دست فروش 

تازه سینما هم رفتم

فیلم دلهای هندوستان

سیناش روی صندلی چوبی مینشستن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
طفلک سفر آخرش شد😂😂😂😂

بخدا میگفت که ایران بیسواد میمونم اونجا نمیرم  

میگفت بهداشت ضعیف 

بیش از اندازه ام گرممممم روزی 5 بار حموم