2777
2789
عنوان

رها اعتماد💜 :)

1116 بازدید | 15 پست

خب خب

خیلی وقت نبودم

بیام اینجا واسه دوستایی که هرچندوفت سر میزنن یه توضیحی بدم از اینکه این مدت چی گذشت بهم

امیرعلی خان دوماهی نبود بازم 

و من همچنان نمیدونم تو مدت هایی که نیست کجا میره

هربار هم میپرسم با شوخی و خنده ردش میکنه

گاهی با خودم فکر میکنم

چرا من ۱۰ سال اینقدر خوب بودنش رو ندیدم؟

چرا نفهمیدم که دوسم داره که اینقدر سختی بکشه این سالها؟

ولی خب الان هرجور میخواد ناز میکنه منم میخرم😅

البته بازم هرچقدر محبت کنم ذره ای از محبت های اونو نمیتونم جبران کنم

میدونید که با خانواده خودم ارتباطی ندارم

مامان عمل داشت و حالش خوب نبود

دنیا رو سرم داشت خراب میشد، ترس از دست دادنش داشت دیوونم میکرد

توی این مدت هم فقط امیرعلی رو کنارم داشتم

خداروشکر عمل مامان خوب بود

خدا بهم باز لطف کرد

با امیرعلی بلاخره تصمیم گرفتیم برای عروسی

با اینکه خیلی دوست داشت مراسم داشته باشیم اما گذشت از یه عذاب بزرگ برای من

و بدون هیچ سرو صدایی رفتیم سر خونمون

اینم بگم خالم قهر کرد🤧 گفت پسرم ۴۰ سالش شد من چشم به راه عروسیش بودم چرا نذاشتی؟

امروز جواب آزمایش هاش چکاپم رو گرفتم

با تایید پزشک ان شاءالله اقدام میکنم برای بارداری

اگه پسر شد : محمدجواد 

اگر دختر شد: فاطمه یا حلما 

:)💜

در آخر واسه 🇯🇴 دعا کنید

قبلا درخواست همه کاربرها قبول میشد و تا جایی که میتونستم کمک میکردم بخاطر ایجاد مزاحمت های مکرر برخی آقایون نامحترم، هیچ درخواستی پذیرفته نمیشه. سوالی در رابطه با کنکور داشتید توی یکی از تاپیک هام پیام بذارید حتما جواب میدم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عشقتون پایدار😇

عزیزی شما :)💜

قبلا درخواست همه کاربرها قبول میشد و تا جایی که میتونستم کمک میکردم بخاطر ایجاد مزاحمت های مکرر برخی آقایون نامحترم، هیچ درخواستی پذیرفته نمیشه. سوالی در رابطه با کنکور داشتید توی یکی از تاپیک هام پیام بذارید حتما جواب میدم

وای من کاربر قدیمی بودم شمارو دنبال میکردم چ خوب شددیدمت شما همونی هستی ک عشقتون شهید شد؟پسر خالتون مث داداش بود براتون با اون ازدواج کردین اخه من خیلی وقت بود نبودم سایت بی خبر موندم ازتون خیلی خوشحالم دیدمت

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
وای من کاربر قدیمی بودم شمارو دنبال میکردم چ خوب شددیدمت شما همونی هستی ک عشقتون شهید شد؟پسر خالتون ...

سلام عزیزم

بلههههه خودمم

اره دیگه به زور خودمو قالب کردم بهش😂😂🙈

سلام عزیزم بلههههه خودمم اره دیگه به زور خودمو قالب کردم بهش😂😂🙈

😂😂😂😂عزیزم چقد خوشحالم شدم براتون ایشالله خوشبخت ترین باشی تو لیاقت خوشبختی رو داری پایدار باشی عزیزدلم 🙂منو تگ کن تاپیکات خیلی دنبالت بودم یهو دیدمت انگار دنیا رو بم دادن😂😘

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
😂😂😂😂عزیزم چقد خوشحالم شدم براتون ایشالله خوشبخت ترین باشی تو لیاقت خوشبختی رو داری پایدار باشی ع ...

عزیزمی

ممنونم

شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید💜

چشم اگه خبر تازه ای بود حتما🙈

سلام عزیزم، به سلامتی، امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید❤

سلام دوست قدیمی

ممنون :)💜

ای جانممم عزیزمم مانا باشید و خوشبخت❤ ایشالا دفعه دیگه منتظر تاپیک بارداری باشیم؟😂❤

سلام عزیزم

ان شاءالله🙈 تا خدا چی بخواد

فعلا که دکتر گفت تست پاپ اسمیر مشکل داره برم برای چکاپ مجدد